Τέλος η Λιβανίου από το πρωινό!

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πιο φτωχή (τι λέω. Πάμφτωχη) είναι η πολύ πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης από το πρωί της Δευτέρας. Η Έμυ Λιβανίου αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή της «Κάθε μέρα καλημέρα»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πιο φτωχή (τι λέω. Πάμφτωχη) είναι η πολύ πρωινή ζώνη της ελληνικής τηλεόρασης από το πρωί της Δευτέρας. Η Έμυ Λιβανίου αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή της «Κάθε μέρα καλημέρα» και προτού ξεχυθείς στους διαδρόμους για τους σχετικούς πανηγυρισμούς, σε ενημερώνω ότι αιτία (πες την κι αφορμή, κανείς δεν θα σε παρεξηγήσει) ήταν η συνέντευξη της Εμούλας με την κουκούλα στο ON/Off, όπου μεταξύ άλλων «έδωσε» στεγνά τους συναδέλφους της στην εκπομπή, ενώ άφησε τις μπηχτές της και για τον Σταμάτη Μαλέλη.

«Ο Μαλέλης είναι νουμεράκιας σαν εμένα. Αν μιλήσω για τον διευθυντή μου αύριο το πρωί θα απολυθώ» ήταν κάποιες από τις δηλώσεις της Έμυς κι επειδή ως γνωστών η τιμή του διευθυντή, τιμή δεν έχει, μετά τις διακοπές του Πάσχα, όλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους εκτός της Λιβανίου. Η παρουσιάστρια αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, όχι όμως και από το κανάλι. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, από τον Σεπτέμβριο να τη δούμε σε άλλο πόστο.

Οπότε, δες την απομάκρυνση ως «ποινή». Από τις γνωστές που δίνει ο Μαλέλης και δεν αποτέλεσε εξαίρεση ούτε η Λιβανίου, η οποία στο παρελθόν ήτο ολίγον τι στο... απυρόβλητο. Να τα βλέπει αυτά τώρα ο Τέρενς Κουίκ και να ελαφραίνει ο καημός για το δικό του «κόψιμο». Πάντως, η «ποινή» στην Έμυ είναι βαρύ πλήγμα για την εν λόγω. Αν σκεφτείς μάλιστα ότι στην καρέκλα της κάθεται με ύφος σοβαρής παρουσιάστριας το ξανθό των ειδήσεων, που μας έστελνε φιλάκια με την τσιρίδα της (ακόμα ηχεί στα αυτιά μου το εκνευριστικό νιαούρισμά της) και σου ερχόταν να της ανταποδώσεις με χαστουκάκια. Αχ βρε Έμυ. Καλύτερα να μασούσες...