Καραφώτης - Παπουτσάκη: Ένα χρόνο μαζί!

05.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο σχέσης συμπληρώνουν σε λίγες μέρες ο Κώστας Καραφώτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο έρωτας τους καλά κρατεί. Τα πηγαίνουν, δε, τόσο καλά που δεν αποκλείεται να ακούσουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο σχέσης συμπληρώνουν σε λίγες μέρες ο Κώστας Καραφώτης και η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο έρωτας τους καλά κρατεί. Τα πηγαίνουν, δε, τόσο καλά που δεν αποκλείεται να ακούσουμε ακόμη και ότι παντρεύονται,. Εξάλλου, ο Καραφώτης έχει μετακομίσει στο σπίτι της Κατερίνας εδώ κι αρκετό καιρό και η συγκατοίκηση τους πηγαίνει πρίμα.

Άσε, που η Παπουτσάκη τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε στην Αθήνα, αφού το Μεγάλο Σάββατο ο καλός της είχε πρεμιέρα στα «Αστέρια» κι εκείνη ήταν πρώτο τραπέζι πίστα για να τον εμψυχώσει. Μαζί της ήταν και η κολλητή της φίλη, Ντορέτα Παπαδημητρίου, ενώ όση ώρα ο Καραφώτης τραγουδούσε επί πίστας, η Παππουτσακη δεν έπαιρνε τα μάτια της από πάνω του.

Κι εκείνος, όμως, τι ερωτευμένος τζέντλεμαν που είναι; Σε κάποια φάση έσκυψε προς το μέρος της καλής του και την χάιδεψε τρυφερά στον ώμο. Να τέτοιες κινήσεις βλέπω από τον Καραφώτη κι απορώ πως ένας έρωτας αλλάζει έναν άνθρωπο. Ήταν ποτέ έτσι ο Κώστας; Τόσο εκδηλωτικός; Χμ. Μετά το τέλος του προγράμματος η ηθοποιός πήγε στο καμαρίνι του και πήραν πόζα μπροστά στον φακό. Μέσα στο χαμόγελο και τη γλύκα ήταν η Κατερίνα. Ο Καραφώτης, πάλι, ήταν... αγαλματάκι ακούνητο, αμίλητο. Πού θα πάει όμως. Θα μάθει και θα σκάσει λίγο το χειλάκι του.