Παντρεύτηκε η Κάρεϊ;

06.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Στη βράση κολλάει το σίδερο» θα σκέφτηκε η Μαράια Κάρεϊ και πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Νικ Κάνον, μετά από ένα μήνα σχέσης. Πότε πρόλαβαν να τα βρουν, να τα μιλήσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Στη βράση κολλάει το σίδερο» θα σκέφτηκε η Μαράια Κάρεϊ και πήρε τη μεγάλη απόφαση να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Νικ Κάνον, μετά από ένα μήνα σχέσης. Πότε πρόλαβαν να τα βρουν, να τα μιλήσουν και να τα συμφωνήσουν, άγνωστο. Μάλλον, ο έρωτας τους είναι μεγάλος και το ζευγάρι δεν μπορούσε να περιμένει άλλο για να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο δεύτερος γάμος της Κάρει - ο πρώτος ήταν με το αφεντικό της Sony, Τόνι Μοτολα - έγινε στο σπίτι της στις Μπαχάμες, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο. Οι καλεσμένοι μετρούνται στα δάχτυλα των δύο χεριών κι αυτό, διότι το ζευγάρι δεν ήθελε επισημότητες και δημοσιότητα σε αυτή την προσωπική τους στιγμή.

Για να καταλάβεις, ακόμη δεν έχουν επιβεβαιώσει το γεγονός κι ας βουίζει ο τόπος στην Αμερική και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει πως η Μαράια παντρεύτηκε τον γνωστό ράπερ και ηθοποιό. Τηρούν σιγή ιχθύος, όπως κάνουν καλή ώρα η Μπιγιονσέ και ο σύντροφός της, Jay - Z. Μάλλον, είναι η νέα μόδα των σταρ!