Όταν ο Αλέξης συνάντησε την Τατιάνα!

06.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Αλέξης Κούγιας και σαν έπεσα τυχαία πάνω στην παρέα τους έτριβα ξανά και ξανά τα μάτια μου, να διαπιστώσω αν αυτό που βλέπω είναι αλήθεια ή μία οφθαλμαπάτη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Τατιάνα Στεφανίδου ήταν ο Αλέξης Κούγιας και σαν έπεσα τυχαία πάνω στην παρέα τους έτριβα ξανά και ξανά τα μάτια μου, να διαπιστώσω αν αυτό που βλέπω είναι αλήθεια ή μία οφθαλμαπάτη. Ο Αλέξης στην Τάτι; Why not; Εδώ, πήγε η αλεπού στο παζάρι, δεν θα πήγαινε ο Αλέξης στην Τάτι; Εδώ, πήγαν τα παιδιά του Κούγια στη Μύκονο για Πάσχα, σπάζοντας το εμπάργκο και δεν θα έσπαγε το «εμπάργκο» στην Στεφανίδου;

Εξάλλου, η Τατιάνα ως η Ελληνίδα «Όπρα» είναι η καλύτερη περίπτωση για να ξεδιπλώσει κάποιος το κουβάρι της ζωής του, πλέκοντας συγχρόνως το εγκώμιο του εαυτού του. Και το αυτό έκανε ο Αλέξης, ο οποίος καλύτερα δεν θα μπορούσε να τα πει. Σαν τους Έλληνες ποιητές που διαβάζουν... Έλληνες ποιητές. Ο Αλέξης Κούγιας διαβάζει Αλέξη Κούγια! Να βλέπεις τον Κούγια να τα λέει με το γνωστό συγκινητικό στυλ, την Τατιάνα να τον ακούει με ευλάβεια και να λες: «Που είσαι Όπρα να πάρεις μαθήματα, που δεν είσαι άξια να πάρεις μία τέτοια συνέντευξη στον Τομ Κρουζ»!

Ο γνωστός ποινικολόγος εκτός από τον εαυτό του μίλησε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την Εύη Βατιδου! Τι πρωτότυπο ε; Για τον πρώτο είπε πως τα νούμερα της εκπομπής του ανέβηκαν όταν ασχολήθηκε μαζί του, ενώ τον υποστήριξε στην ιστορία με το Νίκο Καρβέλα. Κλείσε το στόμα, θα μπουν μύγες. Ο Κούγιας είπε ότι στη θέση του Λαζόπουλου, αν κάποιος τον έλεγε «αδελφή» θα τον είχε σκοτώσει. Εδώ, ο Βαλλιανάτος το υπονόησε κι... έφαγε της χρονιάς του! Μήπως, ο Λάκης να πάρει τον Αλέξη για προσωπικό νταή;

Ο Κούγιας, όμως, υποστήριξε και την πρώην σύζυγό του. Τους δίνει τίποτε η Τάτι και γλυκαίνουν; Ή μήπως μπροστά στην Τάτι ακόμη και ο Αλέξης είναι... γλυκούλης; Τέλος πάντων. Υποστήριξε την Βατίδου στην ιστορία με το κινητό και το γεγονός ότι δεν ήξερε πώς παίρνουν το «100» λέγοντας ότι και ο ίδιος δεν ήξερε πώς το παίρνουν. Άμα δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε. Ωστόσο, είπε πως πήδηξε τότε τη μάντρα του Alter, επειδή τον παρότρυνε η σύζυγός του. «Πήδα Αλέξη τη μάντρα» του είπε κι εκείνος πάνω στο σαματά - ε, να δείξει και λίγο κάπως στα μάτια της συζύγου - το έκανε. Να ήξερε η Βατίδου τί θα ακολουθούσε τρία χρόνια μετά, βλέπω να τον πήγαινε στο Σούνιο και να του έλεγε: «Jump, Αλέξη. Jump»!