Έληξε η "ροζ" περιπέτεια του Ρονάλντο!

07.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τέλος καλά, όλα καλά για τον Ρονάλντο, του οποίου η περιπέτεια με τις τραβεστί είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο. Βλέπεις, οι εν λόγω «κυρίες» παραδέχτηκαν τελικά ότι έλεγαν ψέματα πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής τους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέλος καλά, όλα καλά για τον Ρονάλντο, του οποίου η περιπέτεια με τις τραβεστί είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο. Βλέπεις, οι εν λόγω «κυρίες» παραδέχτηκαν τελικά ότι έλεγαν ψέματα πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής τους ζήτησε ναρκωτικά - κι έστειλε τη μία να βρει από φτωχογειτονιές του Ρίο- τη βραδιά στο μοτέλ κι έτσι ο Ρονάλντο βγήκε από τον κόπο να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Την ανακοίνωση ότι οι τραβεστί έλεγαν ψέματα έκανε ο αστυνομικός επιθεωρητής του Ριο, ο οποίος από την αρχή πίστεψε τον ποδοσφαιριστή ότι έπεσε θύμα εκβιασμού. Όσο για τον Ρονάλντο; Μέσα σε λίγες μέρες είδε τη ζωή του να παίρνει φόρα κατηφόρα και τίποτε να μην τη σταματά. Η σύντροφος του απείλησε ότι θα φύγει, η εταιρεία σπόνσορας του σκεφτόταν να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, ενώ ο κόσμος απογοητεύτηκε με την πάρτη του, αφού ο Ρονάλντο αντί να κάτσει σπίτι του να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, έτρεχε στα μοτέλ με τραβεστί!

Δεν είναι και λίγο αυτό, ε; Πάντως, ο ίδιος σε τηλεοπτική συνέντευξη ζήτησε συγνώμη απ’ όλους λέγοντας πως αυτό ήταν «το πιο ηλίθιο λάθος της ζωής του», ενώ τόνισε ότι νιώθει ντροπή. Όσο για τις τραβεστί, αυτές θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία του εκβιασμού.