Το Star "επιπλώνει" την Βατίδου!

07.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια και με χεις και κοιμάμαι, κοιμάμαι στα σανίδια». Κι επειδή πιάστηκε η πλάτη της Εύη Βατίδου, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να επιπλώσει το νέο πολυτελέστατο πλην άδειο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μου φαγες όλα τα δαχτυλίδια και με χεις και κοιμάμαι, κοιμάμαι στα σανίδια». Κι επειδή πιάστηκε η πλάτη της Εύη Βατίδου, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα και να επιπλώσει το νέο πολυτελέστατο πλην άδειο διαμέρισμα στη Βουλιαγμένη. Φευ, από μόνη της δεν μπορούσε να το κάνει, διότι η ακρίβεια έχει «χτυπήσει» και τα έπιπλα σπιτιού, ενώ η περίπτωση να τα πάρει με δόσεις μάλλον δεν παίζει. Λες ο Αλέξης Κούγιας να της πήρε πίσω τις πλατινένιες πιστωτικές κάρτες; Ικανό τον έχω.

Πάλι καλά, όμως, για την ταλαίπωρη, κατατρεγμένη και πιασμένη Εύη που υπάρχουν εκπομπές στην τηλεόραση, όπου τους καλείς κι έρχονται να επιπλώσουν το σπίτι σου. Έτσι, η Βατίδου απευθύνθηκε στο Star και την εκπομπή «Σιγά τον πολυέλαιο» για να της επιπλώσουν το νέο σπίτι, που μετακόμισε πρόσφατα. Ποιος θα το έλεγε ότι θα ερχόταν κάποτε η μέρα που η σύζυγος του Κούγια από τις θαλαμηγούς, τα σπίτια στη Μύκονο και τα σαλέ στην Αράχοβα, θα έπεφτε στην ανάγκη του πρώην παίκτη reality, Νότη Χριστοδούλου.

Αλλά, Αλέξης και πιάσιμο από τον καναπέ σε φτάνουν σε αυτό το σημείο. Έτσι, η συγκεκριμένη εκπομπή πήγε στο σπίτι και της επίπλωσε το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα της. Όχι, δεν επίπλωσαν όλο το σπίτι, διότι θα έπεφτε έξω ο προϋπολογισμός του καναλιού. Ο Κούγιας εννοείται πως έμαθε για τα κατορθώματα της συζύγου και πήρε θέση. Κι αν δεν πρόλαβε να στείλει εξώδικο, το στέλνω εγώ αντί αυτού. Είπε, λοιπόν, ο Αλέξης πως δίνει κάθε μήνα έξι χιλιάδες ευρώ και αναρωτιέται: «δεν φθάνουν αυτά για να επιπλώσει ένα σπίτι»; Έλα μου ντε. Δεν τα στέλνει σε εμένα, να πάω να σηκώσω το? IKEA; Η εκπομπή θα μεταδοθεί σε λίγες εβδομάδες.