"Χρόνια πολλά, Τζορτζ"!

07.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαν το παλιό καλό κρασί είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος όσο μεγαλώνει, γίνεται καλύτερος. Τα 46 χρόνια έκλεισε αισίως την Τρίτη ο διάσημος ηθοποιός και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βάζει κάτω συνομήλικους, αλλά και μικρότερους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαν το παλιό καλό κρασί είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος όσο μεγαλώνει, γίνεται καλύτερος. Τα 46 χρόνια έκλεισε αισίως την Τρίτη ο διάσημος ηθοποιός και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βάζει κάτω συνομήλικους, αλλά και μικρότερους. Ο Τζορτζ πέρασε τα γενέθλια του με την αγαπημένη του, Σάρα Λάρσον και πολλούς διάσημους φίλους σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο Τζόρτζιο Αρμάνι.

Αυτός ανέλαβε τα πάντα και ήταν υπεύθυνος και για την guest list, που περιλάμβανε λαμπερά ονόματα της showbiz, αλλά και ονόματα που δεν ήξερα ότι είναι φίλοι του Τζορτζ, όπως το ζεύγος Μπεκαμ και οι αδελφές Όλσεν. Εκεί, ήταν ο Τομ Κρουζ με την Κέιτι Χολμς, η Ναόμι Γουοτς, η Ντονατέλα Βερσάτζε και άλλοι. Η Τζούλια Ρόμπερτς αν και βρισκόταν στη Νέα Υόρκη, δεν ήταν εκεί.

Μάλλον, θα προτίμησε να ξεκουραστεί, αφού οι σχέσεις της με τον Κλούνεϊ είναι οι καλύτερες. Όσο για την Σαρα Λάρσον έλαμπε στο πλευρό του, ενώ είναι εμφανώς αδυνατισμένη. Λες να πιστέψουμε τις κακές γλώσσες του Χόλιγουντ που λένε ότι κάνει αυστηρή δίαιτα προκειμένου να έχει την τέλεια σιλουέτα, ώστε να μην της φύγει ο Τζορτζ; Είναι κι αυτό μία θυσία, όταν έχεις δίπλα σου κοτζάμ Κλούνεϊ!