"Μήπως καλύτερα να μασάς, Πέγκυ";

08.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πολύ «Fame Story» και «Dream Show» πρέπει να έβλεπε η Πέγκυ Ζήνα και να είχε επηρεαστεί από το ρόλο του Νίκου Μουρατίδη και της Εύης Δρούτσα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πολύ «Fame Story» και «Dream Show» πρέπει να έβλεπε η Πέγκυ Ζήνα και να είχε επηρεαστεί από το ρόλο του Νίκου Μουρατίδη και της Εύης Δρούτσα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εμμονή της να... αξιολογεί την Ελένη Τσαλιγοπούλου λες και είναι παίκτρια σε reality τραγουδιού και αυτή η κριτής. Η Πέγκυ πριν ένα μήνα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι η Τσαλιγοπούλου δεν πατάει καθόλου στις νότες, δημιουργώντας τότε πολλές αντιδράσεις.

Και απορίες, αφού είναι γνωστό σε όλους ότι η Πέγκυ είναι από τα καλά παιδιά του χώρου και σπάνια μιλάει άσχημα για συναδέλφους της. Κάποιοι τότε είχαν πει ότι η Ζήνα βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στη συνάδελφο της, επειδή η Τσαλιγοπούλου ένα χρόνο πριν δεν είχε μιλήσει ιδιαίτερα κολακευτικά για την ίδια. Κι ως γνωστών... «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Και η Ζήνα αποφάσισε να της το προσφέρει όσο πιο κρύο γίνεται.

Ωστόσο, το θέμα δε σταμάτησε εκεί. Σε πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη η Πέγκυ αναφέρθηκε ξανά στο θέμα και με ύφος Νίκου Μουρατίδη που έκρινε παίκτη του Fame Story, επέμεινε στην άποψη της ότι η Τσαλιγοπούλου δεν πατάει στις νότες. Μόνο υποψήφια προς αποχώρηση που δεν την έβαλε. Και είναι περίεργο όλο αυτό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Ελένη έχει κάνει μεγάλες συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, πολλά χρόνια πριν η Πέγκυ αποφασίσει να πιάσει μικρόφωνο.

Κι εκεί, που λέγαμε ότι μόλις ξέσπασε κι επίσημα ο πόλεμος «ποιοτικών - εμπορικών» έρχεται η νούμερο ένα εκπρόσωπος των εμπορικών, Δέσποινα Βανδή να δηλώσει ότι της αρέσει πολύ η Τσαλιγοπούλου, τη μαγεύει με τη φωνή της και τη συγκινεί. Άντε να βρει τώρα το δίκιο της η Πεγκούλα, αφού ακόμη και οι «δικοί» της δείχνουν μία προτίμηση στους «άλλους»! Πάντως, η Τσαλιγοπούλου δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις κι όπως λένε δικοί της άνθρωποι, δεν πρόκειται να το κάνει.