Βανδή: "Ο Ντέμης έχει το... πάνω χέρι"!

08.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ο άνδρας ο τέλειος, ο άνδρας ο σωστός είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος είναι και ο άνδρας του σπιτιού. Το μοντέλο που η γυναίκα έχει το πάνω χέρι και παίρνει όλες τις αποφάσεις, κρατάει το ταμείο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο άνδρας ο τέλειος, ο άνδρας ο σωστός είναι ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος είναι και ο άνδρας του σπιτιού. Το μοντέλο που η γυναίκα έχει το πάνω χέρι και παίρνει όλες τις αποφάσεις, κρατάει το ταμείο και δίνει στο σύζυγο 10 ευρώ να πάει να πιει μία μπύρα με τους φίλους του - εφόσον έχει πάει σούπερ μάρκετ, μανάβη και χασάπη - στην περίπτωση του Ντέμη δεν ισχύει.

Όπως δήλωσε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο «Hello», ο Νικολαϊδης έχει το «πάνω χέρι» στη σχέση τους και η ίδια το απολαμβάνει. Τι κι αν είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός της; Της έχει πάρει τον αέρα. Με την καλή έννοια. Η Βανδή μίλησε γι ακόμη μία φορά για τον σύζυγό της με λόγια μελιστάλαχτα. Είπε ότι τον θαυμάζει, ότι είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και της αρέσει πολύ ως άνδρας! Αυτά είναι.

Η αοιδός μίλησε και για τη μητρότητα, εκφράζοντας την επιθυμία να αποκτήσει και τρίτο παιδί. Βέβαια, αυτό θα περιμένει, διότι ασχολείται πολύ με τα δύο παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο και ήδη έχει στριμωχτεί πολύ. Το ζευγάρι αυτή την περίοδο χτίζει το σπίτι του και τους επόμενους μήνες θα μετακομίσουν.