Τον αμάζευτο έχει η Ασπα

04.12.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου κυκλοφορώ από χθες το βράδυ, όταν άκουσα δια στόματος Ασπας πως είναι σε μεγάλο δίλημμα αν και αυτή την εβδομάδα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Με την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο μου κυκλοφορώ από χθες το βράδυ, όταν άκουσα δια στόματος Ασπας πως είναι σε μεγάλο δίλημμα αν και αυτή την εβδομάδα θα πρέπει ή όχι να κάνει τις αποκαλύψεις της. Η αγωνία μου δεν είναι για το τι θα πει - καθότι η εν λόγω νέα μου θυμίζει κάτι από Star που εκεί κάτω κάνουν ρεπορτάζ, χωρίς να λένε τίποτε το ουσιώδες - αλλά ότι για ακόμη μία φορά θα την πιάσουν οι υστερίες της. Και ποιος έχει την όρεξη της να την ακούει να "θάβει" τους υπόλοιπους και να περιαυτολογεί για το πόσο ειλικρινής, ντόμπρα και σταράτη που είναι.

Το δίλημμα της, λοιπόν, είναι μεγάλο όπως και η χαρά της που είναι τόσο "Bitch" κι επιβραβεύεται γι αυτό. Κατά το "δώσε θάρρος στο χωριάτη να σου ανέβει στο κρεβάτι" η περιβόητη Ασπα έχει πάρει φόρα και με μόνιμο το ύφος της υπεροπτικής έχει σπάσει τα νεύρα όλων. Για κακή μας τύχη, υπάρχουν πέντε έξι συγγενείς και φίλοι της (δεν εξηγείται αλλιώς) που της στέλνουν συγχαρητήρια e-mails και τόσο παίρνει τα πάνω της. Έχει φθάσει, δε, σε τόσο προχωρημένη στάδιο η κατάσταση της, που σκοπεύει λέει όταν βγει από το παιγνίδι να δώσει συνέντευξη μόνο εκεί που θέλει και της αρμόζει. Μια Έλλη Στάη ας πούμε είναι μια καλή περίπτωση, ενώ - ω, τι ιδανικότερο για το επίπεδο της - μια έκτακτη εκπομπή - αφιέρωμα στην αφεντιά της από τους Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου με τίτλο: "Ερευνόντας την Ασπα". Α, ρε κάτι γέλια!

Απορώ, όμως και συγχρόνως επιβραβεύω τους καθηγητές και δη τον Γούναρη πως δεν την έχουν πνίξει ακόμη να ησυχάσουν αυτοί κι εμείς μαζί. Αμ, το άλλο το καλό που είπε; "Θα συνεργάζομαι μόνο με ανθρώπους που θα επιλέγω εγώ"! Ούτε η Βίσση να ήταν. Κι άντε αυτή το πιστεύει και πάει να το κάνει, πως είναι σίγουρη πως θα βρει ανθρώπους που θα θέλουν να δουλέψουν μαζί της; Πάντως, ο Φοίβος θα πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος που επιτέλους αναγνωρίστηκε το τάλαντο του. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε γι αυτόν η εν λόγω, για το πόσο ήρεμος είναι, πόσο συνεργάσιμος, πόσο καταπληκτικός επαγγελματίας κι άλλα καλά που αυτή δεν διαθέτει. Αυτό, μήπως θα έπρεπε να το πιάσω ως υπονοούμενο, ότι ο Φοίβος θα είναι ένας από τους "εκλεκτούς" της Ασπας; Αν παίζει κάτι τέτοιο, τότε μετά τους σκουπιδιάρηδες θα πρέπει να κολλάνε βαρέα ένσημα και οι μουσικοί για...ανθυγιεινή εργασία!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ