Χαμός στην Φάρμα!

05.12.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, τι μπορεί να προκαλέσει το κάψιμο μιας στοίβας κοπριάς και άχυρων; Γενική σύρραξη στην Φάρμα, όπου έγινε κυριολεκτικά "της τρελής το πανηγύρι".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι μπορεί να προκαλέσει το κάψιμο μιας στοίβας κοπριάς και άχυρων; Γενική σύρραξη στην Φάρμα, όπου έγινε κυριολεκτικά "της τρελής το πανηγύρι". Η "μέγα Φαρμάρχισσα" Ειρήνη τα πήρε με τις συμπαίκτριες της επειδή το έστρωσαν στον καφέ, το τσάι και το πλέξιμο και ποιος είδε την αρχηγό και δεν φοβήθηκε. Η αγριοφωνάρα της ακούστηκε μέχρι τα δάση και τα λαγκάδια της περιοχής, ενώ όταν τα "πήρε κρανίο" και η Ρούλα αντιλαλήσανε τα βουνά της Εύβοιας.

Η τελευταία, μάλιστα ήταν τόσο έξω φρενών που για ακόμη μια φορά απείλησε να γυρίσει στον πολιτισμό. Η Πέτρα έπεσε πάνω της να την μεταπείσει και οι απειλές έμειναν μόνο στα λόγια. Αν και κάτι μου λέει πως θα φθάσει πολύ κοντά στον...στόχο της καθότι δεν αποκλείεται να είναι η πρώτη μονομάχος. Και μια που αναφέρθηκα στις υποψηφιότητες, η "πολυεθνικού" Ελένη τις τελευταίες μέρες κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, μια και το ένστικτο και η εξυπνάδα της λένε πως θα είναι σίγουρα η δεύτερη gladiator.

Και δεν έχει άδικο, αν το πάμε βάσει λογικής. Πες πως η Ειρήνη επιλέγει την Ρούλα, αυτομάτως αποκλείονται η Πέτρα, η Κυριακή και η Αννα, οπότε ποια μένει; Πες πάλι, πως η Κυριακή είναι η πρώτη μονομάχος. Σίγουρα δεν επιλέγει την Ρούλα και την Πέτρα, ενώ πολύ δύσκολα έως κατάχλωμο να διαλέξει την Αννα, οπότε ποια μένει; Η πολυεθνικού και στις δύο περιπτώσεις, η οποία όταν ήταν αρχηγός έβαλε τα χεράκι της κι έβγαλε τα ματάκια της.