Η Ράνια μιλά για τον γάμο της!

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί να μη μας έκανε τη... χάρη να τη δούμε ντυμένη νυφούλα, όμως μας έκανε τη... χάρη να μιλήσει για το ευτυχές γεγονός. Ο λόγος για την Ράνια Θρασκιά, η οποία λίγες μέρες μετά τον «κρυφό» γάμο της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μπορεί να μη μας έκανε τη... χάρη να τη δούμε ντυμένη νυφούλα, όμως μας έκανε τη... χάρη να μιλήσει για το ευτυχές γεγονός. Ο λόγος για την Ράνια Θρασκιά, η οποία λίγες μέρες μετά τον «κρυφό» γάμο της με τον Ανδρέα Φωτόπουλο, βγήκε στο «Μπλα μπλα» και μίλησε σχετικά. Πρώτα απ’ όλα η Ράνια ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για «κρυφό» γάμο, αλλά για ένα γάμο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός ότι δεν το ήξερε ούτε η γιαγιά της, ούτε τα ξαδέλφια της, δεν αποδεικνύει απαραίτητα ότι είναι... κρυφός! Η Ράνια δεν ήθελε να γίνει γνωστό ότι παντρεύεται, επειδή ήθελε να ζήσει την ιερότητα του μυστηρίου! Μάλιστα. Έχεις ιδέα τι φασαρία κάνουν οι γιαγιάδες; Λίγο να συγκινηθούν, μπήζουν τα κλάματα κι άντε εσύ να συγκεντρωθείς στην ιερότητα του μυστηρίου. Καλά, για τα ξαδέλφια δεν το συζητώ. Όλη τη σειρά ρυζιού της 3Α σου ρίχνουν, από ρύζι Καρολίνα μέχρι νυχάκι! Πάντως, η Θρασκιά δήλωσε πως της ήταν δύσκολο να το κρατήσει μυστικό κι ένιωθε πολύ άσχημα που δεν το έλεγε στους συγγενείς και στενούς φίλου της, αλλά έτσι έπρεπε να γίνει. Εξάλλου, ήταν επιθυμία και του μέλλοντα συζύγου.

Η παρουσιάστρια μίλησε και για τον οδοντίατρο και το στόμα της έσταζε μέλι. Την απόφαση ότι θέλει να παντρευτεί με αυτόν τον άνδρα, την πήρε τον περασμένο Ιανουάριο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε. Ο Φωτόπουλος, παρόλο που ήταν λίγο καιρό μαζί, της στάθηκε πολύ και αυτό η Ράνια το εκτίμησε δεόντως. Γενικά, ο σύζυγός της τη βοηθά τα μάλα και στη φάση που βρισκόταν η Ράνια εύκολα πήρε την απόφαση να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Εξάλλου, σε φιλικό επίπεδο τον γνώριζε πολλά χρόνια. Άσε, που ο κύκλος της σχέσης της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε κλείσει οριστικά και όπως δήλωσε με τον πιο γλυκό τρόπο. Χμ. Τόσο γλυκά, που δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα σε τυχαίες συναντήσεις; Τέλος, είπε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί!