Ένας γιος για τον Sakis;

14.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Με το που έγινε γνωστό ότι ο Sakis Ρουβάς θα γίνει πατέρας δύο ήταν οι απορίες που είχα. Πρώτη απορία: αν το αποτέλεσμα της... διασταύρωσης Ρουβά ? Κάτιας Ζυγούλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με το που έγινε γνωστό ότι ο Sakis Ρουβάς θα γίνει πατέρας δύο ήταν οι απορίες που είχα. Πρώτη απορία: αν το αποτέλεσμα της... διασταύρωσης Ρουβά - Κάτιας Ζυγούλη θα είναι καλύτερο από αυτής των Brangelina. Και δεύτερη απορία: θα είναι γιος ή κόρη; Θα βγει ο νέος Ρουβάς; Να έχουν σε 20 χρόνια τα κορίτσια ένα «είδωλο» και να πάει σόι το βασίλειο των... Ρουβίτσων!

Σου έχω ευχάριστα νέα. Ο Sakis και η Κάτια περιμένουν γιο! Αυτό τουλάχιστον λένε οι τελευταίες φήμες και δεν μου μένει να δω την κοιλιά της Ζυγούλη (είναι στρογγυλή, είναι μυτερή;) για να καταλάβω το φύλο του μωρού. Α, έχω κι άλλη μία απορία. Θα είναι Ζυγός ο γιος; Για να θέλει σαν τρελή η Μαριλενα Παναγιωτοπούλου ο γιος της να βγει Ζυγός, κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Προς το παρόν, το ευτυχές ζεύγος και μέλλοντες γονείς, δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους για τον ερχομό του μωρού. Ο Ρουβάς αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα εμφανισθεί σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας με την Πέγκυ Ζήνα. Τον χειμώνα μάλλον δεν θα εμφανισθεί σε κάποιο άλλο μαγαζί, αφού θα έχει έρθει το μωρό και θέλει να είναι δίπλα του. Όσο για την Αμερική; Τον Ιούνιο θα πάει για δύο μέρες στο Λος Άντζελες και θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι κοντά στην αγαπημένη του.