Οι κοινές διακοπές Μελ - Σπίαρς!

19.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» είναι η καλύτερη παροιμία, που μπορεί να περιγράψει την παράξενη πραγματικά φιλία που έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπιαρς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι» είναι η καλύτερη παροιμία, που μπορεί να περιγράψει την παράξενη πραγματικά φιλία που έχει αναπτυχθεί τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπιαρς και τον Μελ Γκίμπσον! Οι δύο «Ε.Α» (τουτέστιν, Επώνυμοι Αλκοολικοί) του Χόλιγουντ βγαίνουν αρκετά συχνά έξω, ενώ αποφάσισαν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη και να πάνε μαζί διακοπές.

Όχι, μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Δεν πήγαν μόνα τους τα δυο, αλλά έχουν παρέα και τον πατέρα Σπίαρς, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν έχει το ρόλο του... φαναριού! Άσε, που ο Μελ νιώθει μία συμπάθεια για την πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» κι έχει βαλθεί να τη σώσει από την κατρακύλα που έχει πάρει. «Βόηθα με να σε βοηθώ να γλιτώσουμε από το ποτό» ένα πράγμα, διότι και ο Γκίμπσον δεν τα πάει καλύτερα.

Η τρελό-παρέα βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα, όπου ο αυστραλός ηθοποιός έχει σπίτι. Όλοι μαζί απολαμβάνουν τα μπάνια τους και κυρίως η Μπρίτνεϊ, η οποία είναι συνέχεια στη θάλασσα. Μάλιστα, λένε ότι η παρέα με τον Μελ της έχει κάνει καλό και ειδικά αυτές οι διακοπές είναι ο, τι καλύτερο μπορούσε να της συμβεί. Όσο για τις φήμες ότι είναι έγκυος, πέπλο μυστηρίου καλύπτει την ιστορία!