Δεν είναι έγκυος η Πέγκυ!

21.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βούιζε ο τόπος τις προηγούμενες μέρες ότι η Πέγκυ Ζήνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα μιλούσε για το μωρό που περιμένει η αοιδός και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βούιζε ο τόπος τις προηγούμενες μέρες ότι η Πέγκυ Ζήνα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα μιλούσε για το μωρό που περιμένει η αοιδός και ο σύζυγός της, Γιώργος Λύρας! Βλέπεις, υπήρχαν πολλοί λόγοι και σημάδια που έκαναν πολλούς να πιστέψουν τα περί εγκυμοσύνης.

Πρόσφατα, η Πέγκυ «συνελήφθη» από τον φακό να βγαίνει από τον γυναικολόγο της, συνοδεία του Λύρα και το κυριότερο; Ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο «REX», ενώ ακούγεται ότι θα απέχει τον ερχόμενο χειμώνα από τις πίστες. Τι κάνει, λοιπόν, νιάου νιάου στα κεραμίδια; Η έγκυος Πέγκυ Ζήνα να άδει... «Τι νόημα έχει η ζωή αν δεν είμαστε μαζί»! Οι εμφανίσεις της σε κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν μία καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε των περί ων ο λόγος.

Αν έχει φουσκωμένη κοιλίτσα, αν της έρχεται λιγούρα ή έστω αν πει κάτι η ίδια. Αλλά κι αυτό να μην γινόταν, υπάρχει ο Sakis Ρουβάς - τραγουδούν μαζί - ο οποίος έχει τον μοναδικό τρόπο να... μαρτυρά την εγκυμοσύνη των συναδέλφων του (βλέπε Δέσποινα Βανδή κι Έλλη Κοκκίνου) με ένα φιλί στην κοιλιά. Το αυτό, λοιπόν, σίγουρα θα έπραττε και με την Πέγκυ. Φευ, όμως. Την έχει φιλήσει παντού, πλην της κοιλιάς. Αλλά το θέμα δεν είναι αυτό. Η Πέγκυ είναι πιο αδύνατη από ποτέ και η κοιλιά της είναι πλάκα. Και για να μη σε ζαλίζω, η αοιδός δεν είναι έγκυος. Θέλει, όμως, πολύ να αποκτήσει ένα παιδί κι αυτός είναι μάλλον ο λόγος που θα απέχει τον χειμώνα από τις πίστες.