Τα βράκια φέρνουν γούρι στην Γιουροβίζιον!

22.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στον ημιτελικό της Τρίτης ρώτησαν την Καλομοίρα αν έχει κάποιο γούρι που τη «βοήθησε» να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον, το Σάββατο. Η μικρή μας Καλομοίρα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στον ημιτελικό της Τρίτης ρώτησαν την Καλομοίρα αν έχει κάποιο γούρι που τη «βοήθησε» να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Γιουροβίζιον, το Σάββατο. Η μικρή μας Καλομοίρα, κοκκίνισε, χαμήλωσε το βλέμμα της και είπε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει το γούρι της. «Το αθώο μας το Καλομοιράκι, θα έχει για γούρι την Barbie - Βασίλισσα των πάγων και θα ντρέπεται να το πει on camera» σκέφτηκα και συγκινήθηκα τα μάλα με την παιδική αγνότητα της.

Να τα βλέπουν αυτά άλλες τραγουδίστριες της ηλικίας της και να παίρνουν μαθήματα. Τι ήθελα, όμως κι έκανα αυτές τις σκέψεις; Με τρόμο διάβασα το πρωί το πρωτοσέλιδο της Espresso: «Νίκη με ανάποδο στρινγκ»! Ντόινγκ, ντόινγκ. Νάτο το εγκεφαλικό, πετιέται! Το γούρι της Καλομοίρας είναι το... ανάποδο στρινγκ; Και δεν με πείραξε το γεγονός ότι φόρεσε ανάποδα το εσώρουχο. Πολλοί το κάνουν αυτό για γούρι. Από παλιά. Μα στρίνγκ; Καλομοίρα και στρίνγκ; Με σόκαρε.

Θα περίμενα για τη μικρή μας Καλομοίρα ένα εσώρουχο τύπου... Φραουλίτσα, Ντόρα εξερευνήτρια. Έστω, ένα Τουίτι! Γι αυτό ντρεπόταν να αποκαλύψει on camera το γούρι. Σου λέει, πού να το πω μπροστά σε όλο τον κόσμο. Πάντως, πώς τα καταφέρνουμε και ασχολούμαστε συνέχεια με βρακιά στην Γιουροβίζιον, είναι απορίας άξιον. Θα θυμάσαι, με την Έλενα Παπαρίζου το 2005, που όλοι μιλούσαν για το βρακί - γούρι της αοιδού και όλοι μετά τη μεγάλη νίκη ασχολούνταν και με αυτό το θέμα. Βλέπω τώρα να μιλάμε και για το στρινγκ της Καλομοίρας. Μπρρ. Αλλά αν είναι να μας φέρει πρωτιά, κομμάτια να γίνει.