Εκατομμύρια δολάρια για τα δίδυμα!

26.05.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βασιλόπουλα να ήταν τέτοια πολυτέλεια, προετοιμασία και κυρίως έξοδα για τον ερχομό τους δεν θα γίνονταν. Εδώ σου λέει, ήρθαν στον κόσμο οι μικρές πριγκίπισσες της Ισπανίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βασιλόπουλα να ήταν τέτοια πολυτέλεια, προετοιμασία και κυρίως έξοδα για τον ερχομό τους δεν θα γίνονταν. Εδώ σου λέει, ήρθαν στον κόσμο οι μικρές πριγκίπισσες της Ισπανίας και η Λετίσια με τον Φελίπε την έβγαλαν στη... φθήνια. Αλλά όχι, τα δίδυμα των Brangelina είναι ειδική περίπτωση - τύφλα να έχουν μπροστά τους τα «γαλαζοαίματα» του κόσμου - και οι γονείς τους έβαλαν βαθιά το χέρι στη τσέπη για τον ερχομό τους.

Πάρε καρέκλα, υπογλώσσιο και άκου το ποσό που δαπάνησαν, ώστε η γέννηση των διδύμων στις 19 Αυγούστου να είναι η επιθυμητή για την ασφάλεια και την άνεση αυτών και της λεχώνας μάνας. Είκοσι εκατομμύρια δολάρια θα τους στοιχίσει και πάρε χαρτί και μολύβι να γράψεις, που θα δαπανηθεί αυτό το ποσό. 330 χιλιάδες δολάρια κοστίζει το ελικόπτερο που είναι stand by ώστε να μεταφέρει την Ανζτελίνα Τζολί με ασφάλεια και μακριά από τους παπαράτσι στην κλινική. Άλλα τόσο είναι τα έξοδα του γυναικολόγου, ο οποίος επίσης είναι stand by σε περίπτωση που τον χρειαστεί η έγκυος, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα.

Γύρω στις 100 χιλιάδες δολάρια κοστίζουν τα εννέα αυτοκίνητα που νοικιάζει το ζευγάρι για τις μετακινήσεις του στην Γαλλία, όπου τελικά θα γεννηθούν τα δίδυμα. Και θα απορείς τώρα εσύ, τί θέλουν τα εννέα αυτοκίνητα. Έλα μου ντε. Να μην πω για το ενοίκιο του σπιτιού τους στη γαλλική Ριβιέρα, που ανέρχεται στα 3,5 εκατομμύρια δολάρια. Τα υπόλοιπα χρήματα που περισσεύουν μέχρι το ποσό των 20 εκατομμυρίων είναι τα λοιπά έξοδα γέννας, που έχουμε κι εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. Και με πιάνουν τα κλάματα.

Πάλι, καλά που οι Brangelina βρήκαν επιτέλους σπίτι να αγοράσουν στη Γαλλία και θα αποφύγουν έτσι το νοίκι. Πρόκειται για μία τεράστια έπαυλη που διαθέτει ακόμη και ράντσο με πόνι, ελικοδρόμιο και άλλα πολλά, η αξία του οποίου ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ. Γείτονας, δε, του ζευγαριού είναι ο φίλος τους Bono των U2. Σε αφήνω εδώ, γιατί με έπιασε ζαλάδα από τα νούμερα.