Θώδη: Έκανε άνω κάτω ένα νοσοκομείο!

25.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ένα χρόνο μετά την περιπέτεια υγείας της και την εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα χρόνο μετά την περιπέτεια υγείας της και την εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική, έρχεται η Έφη Θώδη να μας απασχολήσει και πάλι. Την Κυριακή το απόγευμα βρέθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας επειδή χτύπησε στο πόδι και σε έξαλλη κατάσταση καθώς ήταν, προκάλεσε τρελή αναστάτωση. Για την ακρίβεια, δημιούργησε έναν χαμό κάνοντας τους υπόλοιπους ασθενείς να τρέχουν πανικόβλητοι.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Θώδη βρέθηκε στο εξοχικό της στην Αρκίτσα για το τριήμερο μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο. Σε έναν περίπατο που έκανε, διπλώθηκε κι έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι. Ο σύντροφός της την βρήκε λίγη ώρα αργότερα να σφαδάζει στους πόνους, κάλεσε περιπολικό και την μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας. Εκεί, η Θώδη σε έξαλλη κατάσταση (αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι ήταν εκτός ελέγχου) έβριζε γιατρούς, νοσηλευτές, θεούς και δαίμονες. Μοίραζε κατάρες, έβριζε με τον χειρότερο τρόπο, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν γιατρό.

Κι αυτό, διότι της είπαν να περιμένει λίγο μέχρι να βρεθεί γιατρός να την εξετάσει. Οι υπόλοιποι ασθενείς στα επείγοντα φοβήθηκαν όταν την είδαν σε αυτή την κατάσταση, ενώ το προσωπικό με τα πολλά κατάφερε να την ηρεμήσει. Τελικά, το χτύπημα ήταν ένα «στραμπούληγμα» στον αστράγαλο και της έκαναν εισαγωγή. Ο σύντροφός της, μιλώντας αργότερα προσπάθησε να υποβαθμίσει το σκηνικό, διαψεύδοντας ότι προσπάθησε να δαγκώσει γιατρό. Υποστήριξε, δε ότι το ξέσπασμα της οφείλεται στο σοκ που είχε υποστεί από τον τραυματισμό και αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.