Το πένθος των Αρκέτ

14.02.2001
"Βαρύ πένθος" χτύπησε την οικογένεια Αρκέτ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο "στυλοβάτης" της ο Λιούις Αρκέτ. Ο 65χρονος ηθοποιός - πατέρας του Ντέιβιντ, της Πατρίτσια και της Ροσάνα - πέθανε από ανακοπή καρδιάς το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, όπου νοσηλευόταν. Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο.
"Βαρύ πένθος" χτύπησε την οικογένεια Αρκέτ, καθώς έφυγε από τη ζωή ο "στυλοβάτης" της ο Λιούις Αρκέτ. Ο 65χρονος ηθοποιός - πατέρας του Ντέιβιντ, της Πατρίτσια και της Ροσάνα - πέθανε από ανακοπή καρδιάς το περασμένο Σάββατο σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια, όπου νοσηλευόταν. Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, παρούσης της οικογένειάς του και λίγων εκλεκτών φίλων, καθώς οι δικοί του άνθρωποι ήθελαν να κρατήσουν τις θλιβερές αυτές στιγμές για εκείνους, μακριά από τα φλας.
Ο "πάτερ-φαμίλιας", όπως τον αποκαλούσαν - είχε αποκτήσει πέντε παιδιά - γεννήθηκε στο Σικάγο κι έκανε τα πρώτα του θεατρικά βήματα στο Μπρόντγουέι. Στη συνέχεια επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου έπαιξε σε αρκετές παραστάσεις με συμπρωταγωνιστές γνωστά ονόματα, όπως ο Τζον Μπελούσι, η Τζίλντα Ράντνερ και άλλοι πολλοί. Στη μεγάλη οθόνη είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τα δύο του παιδιά, τον Ντέιβιντ και την Πατρίτσια ( πρώην σύζυγος του Νίκολας Κέιτζ) στο "Scream 2" με τον πρώτο και στο "Little Nicky" με την κόρη του.