Μπάρμπα vs Μικρούτσικου!

03.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν άκουσα, πως είπατε; Συγνώμη κύριε Μικρούτσικε ποιος είστε»; Κάπως έτσι αντέδρασε η Βάνα Μπάρμπα στο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το εξώφυλλο που έκανε πριν λίγο καιρό με την κόρη της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν άκουσα, πως είπατε; Συγνώμη κύριε Μικρούτσικε ποιος είστε»; Κάπως έτσι αντέδρασε η Βάνα Μπάρμπα στο σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου για το εξώφυλλο που έκανε πριν λίγο καιρό με την κόρη της, Φαίδρα για λογαριασμό εβδομαδιαίου περιοδικού. Τότε είχε δημιουργηθεί ένας μικρός σάλος και αρκετοί ήταν εκείνοι που υποστήριζαν ότι η Μπάρμπα δεν έπρεπε να φωτογραφηθεί με την κόρη της και η μικρή να είναι σε ημίγυμνη πόζα.

Μάλιστα, κάποιοι πιο... σκληροπυρηνικοί υποστήριξαν ότι η ηθοποιός «ξεπουλά ακόμη και το παιδί της για τη δημοσιότητα». Η Βάνα τότε δεν είχε απαντήσει στις κατηγορίες, όμως, στην τοποθέτηση του Μικρούτσικου, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του «Αυτός μας έλειπε» πήρε το μέρος εκείνων που κατηγορούν την ηθοποιό, δεν μπορούσε να μην απαντήσει. Κι επειδή, η... «εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», η Βάνα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να απαντήσει.

Έτσι, από τον «Πρωινό καφέ» που ήταν καλεσμένη είπε πως ο Ανδρέας δεν έχει το δικαίωμα να την κρίνει, όταν αυτός έχει κάνει... reality την οικογενειακή του ζωή μέσω της εκπομπής του. Εκεί, δηλαδή, βλέπουμε τα συζυγικά καβγαδάκια, τις κόντρες τους, αλλά και πιο τρυφερές στιγμές ενώ ζευγαριού. Οπότε αναρωτιέται πως αυτός την κρίνει και συμμερίζεται την άποψη ότι «πουλά» την κόρη της για χάρη της δημοσιότητας. Χμ. Ντουζ πουά στην Βάνα!