Τι είδαμε στο δεύτερο (σκληρό) πορνό της Τζούλιας...

07.02.2011
 Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μήνες τώρα ακούγαμε ότι θα βγει η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά για τσόντα ακούγαμε και τσόντα δεν βλέπαμε. Κι εκεί που είχαμε πια ξεχάσει το θέμα, κυκλοφορεί την Παρασκευή στα περίπτερα η δεύτερη ταινία

 Αγαπημένε μου Σωτήρη,

 Μήνες τώρα ακούγαμε ότι θα βγει η δεύτερη τσόντα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά για τσόντα ακούγαμε και τσόντα δεν βλέπαμε. Κι εκεί που είχαμε πια ξεχάσει το θέμα, κυκλοφορεί την Παρασκευή στα περίπτερα η δεύτερη ταινία της Τζούλιας. Οι δόξες και τιμές του παρελθόντος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ενώ δεν υπήρξε και ο θόρυβος της πρώτης φοράς. Το Star που πριν έντεκα μήνες είχε φέρει στο δελτίο την Τζούλια να μιλήσει για τις «ιδιωτικές στιγμές εμού και του ιδίου», τώρα δεν ασχολήθηκε με το θέμα. Ούτε τα υπόλοιπα κανάλια έδωσαν μεγάλη σημασία στη νέα τσόντα της Τζούλιας.

 Ο χαμός έγινε μόνο στο διαδίκτυο, όπου την Παρασκευή το απόγευμα όλοι έψαχναν να κατεβάσουν το νέο πόνημα της Αλεξανδράτου. Λογικά, η νέα «ιέρεια» της ελληνικής τσόντας θα είναι στενοχωρημένη που η δεύτερη (σκληρή η αλήθεια) δουλειά της δεν είχε το ντόρο της πρώτης και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της, αλλά τα 150 χιλιάρικα που τσέπωσε, μάλλον θα την κάνουν να αισθάνεται καλύτερα. Ωστόσο, αγαπημένε μου, είδα την τσόντα της Τζούλιας (σιγά μην την έχανα) κι έχω να πω:

  • Το part 2 είναι πιο σκληρό πορνό, πιο επαγγελματικό, αλλά λιγότερο χλιδάτο από το προηγούμενο. Η κρίση χτύπησε και την Τζούλια, η οποία μπορεί στην αρχή της ταινίας να οδηγεί την... Πόρσε της Μπάρμπι και να διαθέτει μεζονέτα, όμως, 30 λεπτά αχαλίνωτου σεξ τα έβγαλαν σε δύο μικρούς καναπέδες. Και είχαν τον αβόλευτο. Άσε, που οι δύο μαύροι και η Τζούλια δεν ήπιαν όχι σαμπάνια, ούτε νερό. Κοράκιασαν τα παιδιά. Καλά, για τζακούζι ούτε λόγος.
  • Στο πρώτο είχαμε τον... 24αρη «ακέφαλο καβαλάρη» της Τζούλιας. Στο δεύτερο οι καβαλάρηδες έγιναν δύο, τα κεφάλια τους βρίσκονταν κανονικά στη θέση τους, ενώ το 24 είναι για τα μαύρα αγόρια (ο ένας είναι σταρ του πορνό) μέγεθος... medium!
  • Θα είχε πολύ πλάκα αν έλεγε η Τζούλια στους μαύρους... «Δεν καταλαβαίνω τίποτα» και να τους έστελνε αδιάβαστους. Αλλά μεταξύ μας, πού να το πει αυτό; Ωστόσο, (από τις ελάχιστες φορές που κατάφερε να μιλήσει) γελάσαμε με την ατάκα «harder ρε, harder». Όταν ο μαύρος το πήγε... harder, η Τζούλια κατάλαβε ότι... «καλύτερα να μασάς/πιπιλάς παρά να μιλάς»!
  • Λες οι μαύροι να είχαν δει την πρώτη τσόντα της Τζούλιας και τα όσα... έσουρνε την ώρα του σεξ στον Ίαν Σκοτ και γι αυτό φρόντιζαν να της έχουν συνέχεια απασχολημένο το στόμα; Βρε κιχ δεν προλάβαινε να πει η έρμη. Σε κάποια φάση νόμιζα ότι θα σκάσει. Ευτυχώς είχε βγάλει τα κρεατάκια (στη μύτη ε;)
  • Η Τζούλια έχει βελτιωθεί αρκετά από την πρώτη φορά, σε υποκριτικό πάντα επίπεδο. Το παίξιμο της είναι πιο ώριμο, αφού στο part 2 δεν γέλαγε σαν το χαζοχαρούμενο, δεν σταμάταγε πάνω στο καλύτερο, δεν μίλαγε συνέχεια, δε ρουφούσε τη μύτη της, δεν έμοιαζε με μεθυσμένη (λογικό αφού δεν είχε σαμπάνια), δεν το έπαιζε αφέντρα. Είναι πιο επαγγελματίας, αλλά και τις στιγμές που πήγαινε να ξεφύγει, ήταν εκεί οι δύο μαύροι που την επανέφεραν στην τάξη. Τού Σκοτ τού είχε πάρει τον αέρα.
  • Η τσόντα αυτή είναι πιο σκληρή και κάποια στιγμή η Τζούλια με έναν από τους δύο παρτενέρ της επιχείρησαν να κάνουν πρωκτικό σεξ. Αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους λόγω... τεχνικού προβλήματος, δεν τα κατάφεραν και το άφησαν. Δεν πειράζει, στην επόμενη τσόντα.
  • Η Τζούλια έχει πάρει κάποια κιλάκια και μπορώ να πω ότι τώρα είναι καλύτερη. Το μαλλί πάλι μία απογοήτευση. Κάθε φορά που της το τράβαγαν, ένιωθα ότι θα μείνουν με την τρέσα στο χέρι.
  • Μένιο, αχ Μένιο. Η απουσία του Φουρθιώτη σε αυτή την τσόντα ήτο αισθητή. Στο πρώτο ακούγαμε τη φωνούλα του να δίνει οδηγίες στην Τζούλια, ενώ στο δεύτερο μούγκα στη στρούγκα. Ο Μένιος δεν ήταν εκεί και η πάλαι ποτέ κολλητή του έγινε... έρμαιο στις ορέξεις δύο τιτανό-τεράστιων μαύρων!