Ήταν να μην πάρουν εμπρός Ζέτα - Χατζηγιάννης...

07.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στην αρχή το έπαιζαν δύσκολοι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι απέφευγαν συστηματικά να εμφανίζονται μαζί, αλλά και στις συνεντεύξεις να μιλάνε για τη σχέση τους,. Όμως, ο καιρός πέρασε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Στην αρχή το έπαιζαν δύσκολοι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια, οι οποίοι απέφευγαν συστηματικά να εμφανίζονται μαζί, αλλά και στις συνεντεύξεις να μιλάνε για τη σχέση τους,. Όμως, ο καιρός πέρασε (άλλωστε οι εφτά μήνες είναι ένα καλό νούμερο για να καταλάβεις αν «δένει» το γλυκό) και το νεόκοπο ζεύγος της showbiz λύθηκε. Πλέον όχι μόνο δεν το βάζουν στα πόδια όταν βλέπουν μπροστά τους φακό, αλλά ετοιμάζονται για την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση που αναμένεται να γίνει με δόξες και τιμές.

Και όχι μόνο αυτό, αφού και οι δύο έχουν γίνει λαλίστατοι και δη ο Χατζηγιάννης, ο οποίος φροντίζει κάθε φορά να μας υπενθυμίζει πόσο ερωτευμένος είναι με την Ζέτα του. Στην τελευταία του συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» ο αοιδός μίλησε ξανά για τη νέα του σχέση κι αν νομίζεις ότι όλες τις βαρύγδουπες δηλώσεις τις έκανε την προηγούμενη εβδομάδα, απατάσαι. Είχε και άλλα να μας πει, όπως το βασικό όλων: πότε ερωτεύτηκε την Μακρυπούλια. Αν και δεν πεθαίναμε από αγωνία, δεν μας χάλασε όταν μάθαμε ότι ο φτερωτός θεός του έρωτα τον «χτύπησε» με το βελάκι του τη βραδιά των βραβείων των MAD.

Ήταν τη στιγμή που ο Χατζηγιάννης κέρδισε ένα βραβείο και ανέβηκε να το παραλάβει από τα χεράκια της Ζέτας. Κι ενώ από κάτω τα κοριτσόπουλα έσκιζαν μπλουζάκια, τράβαγαν μαλλιά κι έκλαιγαν στη θεά του αοιδού, εκείνος είχε απομονώσει τους... εξωτερικούς ήχους, κάνοντας focusστα κάλλη της Ζέτας. «Καθώς πήγαινα να παραλάβω το βραβείο, ερωτευόμουν την Ζέτα» εξομολογήθηκε ο αοιδός και είναι να απορείς πώς και του ήρθε εκείνη τη στιγμή ο ντρουβρουτζάς. Βλέπεις, την Ζέτα την ξέρει από παλιά και δη την εποχή που εκείνη είχε σχέση με τον Αντώνη Ρέμο, εκείνος με την Δέσποινα Ολυμπίου, ενώ τραγουδούσε μαζί με τον Ρέμο κι έκαναν παρέα οι τέσσερις.

Αλλά με τον έρωτα ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου την δώσει. Και του Χατζηγιάννη τού την έδωσε μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Αλλά μη νομίζεις αγαπημένε μου, και η Ζέτα είναι inloveκι αφού βλέπει τον καλό της να έχει τον αμάζευτο στις δηλώσεις, είπε να ανοιχτεί κι αυτή λίγο. Γιατί δεν μπορεί ο ένας να κάνει ερωτικές εξομολογήσεις δημοσίως και η άλλη να το παίζει βαρύ πεπόνι. Έτσι, στο αεροδρόμιο που βρέθηκε για να ταξιδέψει στην Κύπρο την πέτυχαν οι κάμερες και η Μακρυπούλια την έριξε τη δήλωση: «Είμαι φουλ ερωτευμένη». Άτσα. Το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι θα συναντηθεί επί σκηνής στην εκδήλωση για τους «Άνδρες της χρονιάς» στην Κύπρο. Και μπορείς να φανταστείς τι έχει να ακολουθήσει από αύριο. Ήταν να μην πάρουν φόρα...