Στεφανίδου: Χτύπημα κάτω από τη ζώνη στην Κοκκίνου!

09.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με το φαινόμενο των cougar γυναικών (οι 40 άνω που έχουν σχέση με τεκνά) ασχολήθηκε στην εκπομπή της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Θα μου πεις και τι με αυτό; Κανονικά, η επιλογή του θέματος δεν θα σήμαινε κάτι και θα περνούσε

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Με το φαινόμενο των cougar γυναικών (οι 40 άνω που έχουν σχέση με τεκνά) ασχολήθηκε στην εκπομπή της Τρίτης η Τατιάνα Στεφανίδου. Θα μου πεις και τι με αυτό; Κανονικά, η επιλογή του θέματος δεν θα σήμαινε κάτι και θα περνούσε στο ντούκου, όπως άλλα θέματα με τα οποία έχει καταπιαστεί η Τατιάνα. Ωστόσο, το γεγονός ότι τέσσερις μέρες πριν δημοσίευμα περιοδικού αποκάλυπτε ότι η 41χρονη Έλλη Κοκκίνου έχει σχέση με 22χρονο μπασκετμπολίστα, μόνο υποψίες μπορεί να σου δημιουργήσει.

Ειδικά, αν είσαι πονηρός άνθρωπος, καλή ώρα όπως εγώ. Αγαπημένε μου, ήτο ηλίου φαεινότερον ότι η επιλογή της «Τάτι» να ασχοληθεί με μεγάλες χωρισμένες γυναίκες που βγαίνουν με νεότερους, ήταν εμπνευσμένη από το παράδειγμα της Κοκκίνου. Εξάλλου, από τον τρόπο και μόνο που προλόγισε το θέμα της η παρουσιάστρια (και αυτό το πονηρό γέλιο της καθώς μιλούσε) καταλάβαινες ότι η... κουδούνα χτυπούσε για την αοιδό.

«Κάποτε έβλεπες γυναίκες να κυκλοφορούν με μικρότερους άνδρες και ήταν δακτυλοδεικτούμενες. Τώρα κοιτάς γύρω σου στη showbiz και βλέπεις ότι σχεδόν όλες είναι χωρισμένες και με νεότερους» είπε η Στεφανίδου και μας σύστησε τις 40 και βάλε καλεσμένες και τρία τεκνά που το μεγαλύτερο ήταν 23 χρονών. Ξεκίνησε, δε, από τα πιτσιρίκια τα οποία όλα είχαν εμπειρία από μεγαλύτερες τους γυναίκες. Και για να δεις ότι δεν είμαι εγώ καχύποπτη, όταν ήρθε η σειρά ενός 22χρονου μπασκετμπολίστα να μιλήσει, η Τατιάνα τον ρώτησε με τι ασχολείται. Εκείνος της απάντησε ότι παίζει μπάσκετ και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο... ενθουσιάστηκε: «Μπασκετμπολίστας, μπασκετμπολίστας» φώναζε εκστασιασμένη (λες και εκείνη τη στιγμή άκουσε πρώτη φορά τι επαγγέλλεται ο νεαρός), ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τη δηλητηριώδη ατάκα της: «Θα σας συστήσω σε μία κυρία του τραγουδιού»!

Το πόσο γέλασε με αυτό που είπε, δεν μπορείς να φανταστείς. Εννοείται ότι το κοινό της χειροκρότησε, διότι πάντα κάνει γούστο τα χωρατά της οικοδέσποινας. Δεν ξέρω, όμως, κατά πόσο γέλασε μία άλλη ψυχή, σε περίπτωση που είδε την εκπομπή. Εμείς, πάντως δεν γελάσαμε. Ήταν unfair. Στο μεταξύ, όσο μιλούσαν οι νεαροί, αλλά και οι... cougar καλεσμένες, πίσω έπαιζε videowall με διάσημες γυναίκες, οι οποίες είχαν ή έχουν σχέση με μικρότερους άνδρες. Από την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι την Μαντόνα και την Έλλη Κοκκίνου. Μάλιστα, στην τελευταία και στο νεαρό φίλο της πάγωσε η εικόνα και για κάποια ώρα ήταν φόντο πίσω από τους καναπέδες και τους... ψηλούς προσκεκλημένους της «Τάτι».

Υ.Γ. 1 Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Στεφανίδου αφιερώνει ολόκληρη εκπομπή με αφορμή επίκαιρο θέμα από τη showbiz. Και πέρυσι όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, λίγες μέρες μετά έκανε θέμα για διαζύγια και τι γίνεται όταν υπάρχουν μικρά παιδιά. Και τότε η παρουσιάστρια δεν είχε παραλείψει να πετάξει τις μπηχτές της.

Υ.Γ. 2 Η Έλλη Κοκκίνου ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του Star, αφού ανήκει στο δυναμικό της Spicy, εταιρεία του καναλιού. Άρα, αν η αοιδός αντιδράσει (και με το δίκιο της εδώ που λέμε) στα εκ των έσω υπονοούμενα της Στεφανίδου, θα μιλάμε για... ενδοοικογενειακή κόντρα; Χμ, θα έχει ενδιαφέρον.

Υ.Γ 3 Η Τατιάνα επέμενε να ρωτάει (αγνοώντας ότι προσβάλει με τον τρόπο της τις... cougarκαλεσμένες) τα τεκνά αν δεν τους ενοχλεί που το κορμί και η επιδερμίδα της 40αρας δεν έχει τη φρεσκάδα της 20χρονης. Μία καλεσμένη διαμαρτυρήθηκε, αλλά η 40χρονη «Τάτι» επέμενε ότι το κορμί τους όσο γυμνασμένο και αν είναι δεν είναι... φρέσκο. Έχει τα σημάδια μίας μεγάλης γυναίκας. Χμ, για το πρόσωπο, όμως, της 40χρονης που είναι πιο νεανικό και φρέσκο και από 15χρονης δεν είπε κάτι...