Η Μαστροκώστα είναι τεσσάρων μηνών έγκυος!

11.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η είδηση ότι η Γωγώ Μαστροκώστα είναι έγκυος ξεκίνησε ως υποψία, μετά έγινε φήμη και πλέον είναι σίγουρη: η γνωστή παρουσιάστρια/τραγουδίστρια/πρώην γυμνάστρια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η είδηση ότι η Γωγώ Μαστροκώστα είναι έγκυος ξεκίνησε ως υποψία, μετά έγινε φήμη και πλέον είναι σίγουρη: η γνωστή παρουσιάστρια/τραγουδίστρια/πρώην γυμνάστρια είναι τεσσάρων μηνών έγκυος. Η ίδια κατά την αναχώρηση της για Αυστρία απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση αν είναι έγκυος, αλλά δεν πειράζει. Ας είναι καλά οι φίλοι της που στην περίπτωση της Μαστροκώστα καλύτερα να μασάνε, παρά να μιλάνε.

Έτσι, κολλητός φίλος της Γωγούς επιβεβαίωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι εκείνη και ο Τραϊανός Δέλλας θα γίνουν γονείς στις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ ακόμη δεν ξέρουν το φύλο του μωρού. Βέβαια, και ο «φλύαρος» φίλος να μην υπήρχε, πάλι θα επιβεβαιώναμε την είδηση, αφού η εμφάνιση της Γωγούς στις εξέδρες του γηπέδου, όπου έπαιζε η Ελλάδα με την Σουηδία, στην Αυστρία φώναζε από μακριά: «είμαι έγκυος, είμαι έγκυος».

Η Μαστροκώστα φορούσε τζιν παντελόνι κι ένα στενό λευκό t shirt που αποκάλυπτε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ μπροστά είχε ένα τεράστιο «5» (το νούμερο του Δέλλα στην Εθνική) και στην ουρά του αριθμού ήτο ζωγραφισμένο ένα μωρό καρτούν. Οπότε, τι κάνει νιάου νιάου στις κερκίδες; Η έγκυος Μαστροκώστα να αγωνιά για τον αγαπημένο της.

Πάντως, η εγκυμοσύνη της πηγαίνει καλά γι αυτό και ο γιατρός της επέτρεψε να ταξιδέψει μέχρι την Αυστρία. Μετά το τέλος του Euro το ζευγάρι θα κάνει διακοπές στα νησιά της Ελλάδας, ενώ σχέδια για γάμο δεν κάνουν προς το παρόν. Μπορεί να κάνουν πολιτικό γάμο και να συνδυάσουν τον θρησκευτικό τον επόμενο χρόνο μαζί με τη βάφτιση. Γωγώ και Τραϊανός γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη και όλο αυτό το διάστημα η σχέση τους απασχόλησε τον Τύπο, πότε με φήμες για χωρισμό και πότε με φήμες για γάμο. Αλλά τελικά, έκαναν την έκπληξη με μία εγκυμοσύνη!