Κύμα ληστειών και διαρρήξεων στη showbiz

11.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι γίνεται τελευταία και δεν ξέρουμε από πού να κρυφτούμε; Ποιος θα φανταζόταν ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Δούκισσα Νομικού έχουν αυτό το διάστημα ένα κοινό: έπεσαν θύματα κλοπής και διάρρηξης αντίστοιχα!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι γίνεται τελευταία και δεν ξέρουμε από πού να κρυφτούμε; Ποιος θα φανταζόταν ότι η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Δούκισσα Νομικού έχουν αυτό το διάστημα ένα κοινό: έπεσαν θύματα κλοπής και διάρρηξης αντίστοιχα!

Μα τι εννοώ; Αν νομίζεις ότι το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή είναι ότι θα βρεις το αυτοκίνητο σου εκεί που το είχες παρκάρει κάνεις λάθος. Σου λέει Σικάγο γίναμε Σωτήρη μου. Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να το βρήκε στη θέση του το αυτοκίνητο της αλλά το ερώτημα είναι πώς το βρήκε γιατί υπάρχουν και άλλες που ακόμα το ψάχνουν .

Η Δούκισσα μπορεί ναι μεν που λες να το βρήκε έξω από το σπίτι της- εκεί δηλαδή που το είχε αφήσει- αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο μπαμπάς του κοριτσιού στο star:"Παραβιάσανε και την κλειδαριά και το παράθυρο έξω από το σπίτι. Το πρωί που το είδα, η πόρτα του ήταν ανοικτή. Το είδα και είπα τι γίνεται εδώ;". Εμ τι να γίνεται, βρε άνθρωπε; Της το έκαναν καλοκαιρινό! Οι δράστες έψαξαν ντουλαπάκια και θήκες αλλά δεν πήραν τίποτα, σου λέει κύριοι πήγαν, κύριοι έφυγαν.

Μα τι να έψαχναν μανιωδώς στο αυτοκίνητο του κοριτσιού απορία θα μου μείνει! "Άνοιξαν με κατσαβίδι αλλά δεν πήραν τίποτα, ούτε καν τα χαρτιά της" είπε σχεδόν με παράπονο ο πατέρας της.

Όμως και η Ελευθερία Αρβανιτάκη είχε μια άλλη σχετική εμπειρία . Μετά από μια κουραστική μέρα από πρόβες η δημοφιλής τραγουδίστρια γύρναγε αμέριμνη στο σπιτάκι της στο Παγκράτι. Μπαίνοντας στο σπίτι που λες αρχικά όλα έδειχναν νορμάλ, τρώει όμως μια φλασιά το κορίτσι και συνειδητοποιεί ότι όλα της τα κοσμήματα "πέταξαν".

Πρόκειται σου λέει παιδί μου για κοσμήματα ανεκτίμητης αξίας με τα οποία η τραγουδίστρια ήταν δεμένη συναισθηματικά. Έτσι και αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν , όχι στη Ρώμη, αλλά στην οικιακή βοηθό της ερμηνεύτριας που ήταν η μόνη που ήξερε που φυλάει τα κοσμήματα της. Επίσης η οικιακή βοηθός από τότε που έγινε το περιστατικό έχει γίνει άφαντη. Τυχαίο Σωτήρη; Ε πραγματικά δε νομίζω!

Ελένη Αναστασάκη