Ο Χατζηγιάννης δεν έχει φίλους! Αίτημα φιλίας δέχεται;

17.02.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Καβάλα σε ροζ συννεφάκι είναι τους τελευταίους έξι μήνες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο σφοδρός έρωτας του με την Ζέτα Μακρυπούλια. Και μπορεί ο αοιδός αυτή τη στιγμή να τα έχει όλα και να ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Καβάλα σε ροζ συννεφάκι είναι τους τελευταίους έξι μήνες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κι ας είναι καλά γι’ αυτό ο σφοδρός έρωτας του με την Ζέτα Μακρυπούλια. Και μπορεί ο αοιδός αυτή τη στιγμή να τα έχει όλα και να ζει στιγμές ευτυχίας στο πλευρό της καλής του, ωστόσο του λείπει κάτι... δεν έχει φίλους!

Μία που διάβασα, αγαπημένε μου, τη συνέντευξη του και μία που ένιωσα μια στενοχώρια κι έπιασα το παιδικό τραγούδι... «Ο μικρός Μιχάλης κάθεται και κλαίει γιατί δεν έχει φίλους»! Όπως εξομολογήθηκε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όλα αυτά τα χρόνια δεν έκανε καλή διαχείριση, με αποτέλεσμα σήμερα να μην έχει φίλους να μοιραστεί πράγματα. Μιλάμε για δράμα, διότι θέλει ο άνθρωπος να φωνάξει τον έρωτα του για την Ζέτα και δεν έχει κολλητάρι να το πει. Γι αυτό και δίνει συνεντεύξεις παντού (μα παντού όμως) και μιλάει για τη νέα του σχέση και καψούρα!

Τέλος, δεν θα διαμαρτυρηθώ ξανά που γι ακόμη μία εβδομάδα διαβάζω ολούθε «προσωπική» συνέντευξη Χατζηγιάννη για Μακρυπούλια. Αν είχε φίλους, δεν θα ζάλιζε εμάς. Ο αοιδός στο θέμα της φιλίας παραδέχτηκε ότι φταίει ο ίδιος που είναι χωρίς φίλους, καθώς είναι μοναχικός τύπος και δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα στο κομμάτι αυτό. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά. Μπορεί να ξεκινήσει από τώρα και όσους γνωρίζει να τους ρωτάει: «θέλεις να γίνουμε φίλοι»; Όπως το κάναμε δηλαδή στο νηπιαγωγείο!