Η Σπιαρς εγκαταλείπει την έκλυτη ζωή!

20.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία θέλει περισσότερο από ποτέ να εγκαταλείψει την έκλυτη ζωή που έκανε τα τελευταία χρόνια και να γίνει το... παλιό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έτοιμη να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή της είναι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, η οποία θέλει περισσότερο από ποτέ να εγκαταλείψει την έκλυτη ζωή που έκανε τα τελευταία χρόνια και να γίνει το... παλιό, καλό κορίτσι! Και για να το πετύχει αυτό, μόνο ένας τρόπος υπάρχει: να εγκαταλείψει το «κολασμένο» Λος Άντζελες και να επιστρέψει στην «αθώα» επαρχία της Λουιζιάνα, όπου και μένει μόνιμα η οικογένεια της.

Την απόφαση της Μπρίτνεϊ ανακοίνωσε επίσημα η μητέρα της, Λυνε και η συγκίνηση της μάνας, που έγινε την Πέμπτη γιαγιά και από την ανήλικη κόρη της, Τζέμι είναι μεγάλη. Μάλιστα, ο πατέρας της Σπίαρς, ο οποίος εδώ και λίγους μήνες έχει αναλάβει τη διαχείριση της περιουσίας της κόρης του, έβαλε πωλητήριο στο σπίτι της στο Μπέβερλι Χιλς.

Στο μεταξύ, η πάλαι ποτέ «πριγκίπισσα της Ποπ» αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Λουιζιάνα και στο πλευρό της μικρής αδελφής της. Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, αυτά δεν υπάρχουν καν. Προέχει η προσωπική της ζωή και η προσπάθεια της να ξεκόψει από τους δαίμονες του παρελθόντος.