Θα μπει φυλακή η Ναόμι;

20.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τις... γαζέλες και η νούμερο ένα στην κατηγορία γαζελών, Ναόμι Κάμπελ κινδυνεύει σοβαρά να μπει στη φυλακή. Η ίδια παραδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Της φυλακής τα σίδερα είναι και για τις... γαζέλες και η νούμερο ένα στην κατηγορία γαζελών, Ναόμι Κάμπελ κινδυνεύει σοβαρά να μπει στη φυλακή. Η ίδια παραδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου την ενοχή της σε τέσσερις από τις έξι κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί σε βάρος της, ύστερα από περιστατικό που δημιούργησε σε αεροσκάφος των Βρετανικών Αερογραμμών στο αεροδρόμιο Χίθροου τον περασμένο Απρίλιο.

Βέβαια, δεν είχε κι άλλη επιλογή, αφού τότε με τις τσιρίδες και τις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών είχε σηκώσει στο πόδι ολόκληρο αεροδρόμιο. Οπότε τι να πει και η γαζέλα; «Not guilty»; Είπε ένα σκέτο «guilty» και οι δικαστές μάλλον εκτίμησαν την μεταμέλεια του μοντέλου. Η Ναόμι έφθασε στο δικαστήριο με μαύρο πολυτελές αυτοκίνητο, που το οδηγούσε σοφέρ, ενώ η ίδια επέλεξε αυστηρό λουκ για την περίσταση. Τα μαύρα γυαλιά, το μαύρο ταγιέρ και το μαλλί κότσος, είναι αλήθεια πως παραπέμπουν σε... μετανοούσα Μαγδαληνή. Θου Κύριε...

Για την ιστορία, τον περασμένο Απρίλιο η Κάμπελ απομακρύνθηκε από το αεροσκάφος της British Airways με συνοδεία αστυνομικών, ενώ μόλις είχε επιβιβαστεί στην πτήση για το Λος Άντζελες, όταν κατελήφθη από έκρηξη θυμού μαθαίνοντας πως μια από τις αποσκευές της χάθηκε. Εναντίον της απαγγέλθηκαν έξι κατηγορίες: οι τρεις για επίθεση εναντίον αστυνομικών (οι δυο επιθέσεις εναντίον του ίδιου αστυνομικού) μια κατηγορία για ενοχλητική συμπεριφορά και δύο κατηγορίες γιατί εκστόμισε απειλές και ύβρεις σε βάρος των μελών του πληρώματος.

Το 39χρονο μοντέλο παραδέχτηκε την ενοχή της σε τέσσερις κατηγορίες, ενώ σε περίπτωση καταδίκης αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή φυλάκισης έξι μηνών και την επιβολή προστίμου έως και 5.000 στερλινών. Επίσης αντιμετωπίζει την επιβολή προστίμου 2.500 στερλινών στην περίπτωση καταδίκης της για τη χρήση απειλών και ύβρεων απέναντι στο πλήρωμα του αεροσκάφους. Ψιλά πράγματα.