Πατέρας ο Κόλιν Φαρέλ!

14.03.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Πατέρας πρόκειται να γίνει ο Κόλιν Φαρέλ. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έγινε μεγάλη φίρμα ανά την υφήλιο, μέσα από τα ύποπτα ραντεβού του
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Πατέρας πρόκειται να γίνει ο Κόλιν Φαρέλ. Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έγινε μεγάλη φίρμα ανά την υφήλιο, μέσα από τα ύποπτα ραντεβού του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τη Ντέμι Μουρ, κατέστησε έγκυο νεαρό μοντέλο. Τα στοιχεία της μητέρας του παιδιού του παραμένουν άγνωστα (πάω στοίχημα πως και ο Κόλιν πρόσφατα θα τα έμαθε) ενώ πρόκειται για μία από τις περιπετειούλες στις οποίες είναι επιρρεπής τελευταία ο μικρός Ιρλανδός.

Ωστόσο, παρόλες τις προβλέψεις και τα στοιχήματα που έβαζαν φίλοι και εχθροί του, πως δεν πρόκειται να αναγνωρίσει το παιδί, ο Φαρέλ κάνει την μεγάλη έκπληξη: Το αναγνώρισε. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βγήκε δημόσια (σε τηλεοπτική συνέντευξη) δηλώνοντας πόσο ευτυχισμένος είναι που θα γίνει πατέρας. Συγκεκριμένα, τόνισε πως πετάει στα σύννεφα από τότε που πληροφορήθηκε τα χαρμόσυνα νέα. Την οικογένεια του δεν την έχει ενημερώσει σχετικά (τι σημασία έχει όμως; Τον πρόλαβαν τα Μέσα Ενημέρωσης) αλλά πρόκειται να πάει στο Δουβλίνο και να τους τα πει από κοντά.

Γιατί μπορεί στο Χόλιγουντ να έχει κερδίσει την φήμη του αγοριού, του γλεντζέδικου, του μπερμπάντη και του καραμπουζουκλή, που το έχει όλο ξενύχτι και γκόμενες, όμως πίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα του είναι υπόδειγμα καλού παιδιού από καλή οικογένεια. Εξ' ου, όλο αυτό το άγχος που έχει να ενημερώσει σχετικά την μαμά και τον μπαμπά. Πάνω στο θέμα αυτό τοποθετήθηκε ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Daredevil, Μπεν Αφλεκ ο οποίος μεταξύ άλλων είπε πως ο Κόλιν δεν είναι ο γλεντζές που παρουσίαζαν τα περιοδικά. Ε, ως μέλλων οικογενειάρχης που είναι ο Μπεν, ξέρει να ξεχωρίζει τους εκπροσώπους του είδους αυτού. Πάντως, παρόλο που ο Φαρέλ έχει - μετά συγχωρήσεως - χε...εί από την χαρά του, για γάμο δε λέει κουβέντα. Ίσως επειδή είναι πολύ νωρίς ή επειδή δεν σκοπεύει να βάλει την κουλούρα!