Ερωτικό μπέρδεμα στη Μύκονο!

25.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πρόλαβε να μπει το καλοκαίρι κι άρχισαν τα ερωτικά μπερδέματα των επωνύμων. Αλλά να μου πεις: τι φταίνε κι αυτοί; Η εποχή φταίει, που είναι... χαλαρή και περίεργη κι ευνοεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πρόλαβε να μπει το καλοκαίρι κι άρχισαν τα ερωτικά μπερδέματα των επωνύμων. Αλλά να μου πεις: τι φταίνε κι αυτοί; Η εποχή φταίει, που είναι... χαλαρή και περίεργη κι ευνοεί παντός είδους μπερδέματα. Πρώτο και καλύτερο στην κατηγορία είναι το... «τετράγωνο της Μυκόνου», Χριστίνα Παππά, Παναγιώτης Λιαδέλης, Ολυμπία Χοψωνίδου και Βασίλης Σπανούλης.

Πρόσεξε να δεις τι συμβαίνει. Κάποια δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η Παππά βγαίνει με τον Λιαδέλη και μάλιστα πέρασαν μαζί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο «ασπρονήσι» του Γαλάτη. Η ηθοποιός, όμως, διέψευσε αυτό το σενάριο, λέγοντας πως με τον μπασκετμπολίστα είναι παλιοί γνώριμοι, ενώ «πέταξε» και την βόμβα της: «Είμαι τρελαμένη με τον Βασίλη Σπανούλη».

Αυτό φέρεται να το δήλωσε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Κι εκεί που είπαμε ότι το «μυστήριο» μάλλον λύθηκε, άλλο περιοδικό φιλοξενεί φωτογραφίες του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού να κάνει μπάνιο και να παίζει στη θάλασσα με την Ολυμπία Χοψωνίδου! Πως το έλεγε η Μαρία Δαμανάκη; «Ωχ, Θεέ μου». Ακριβώς έτσι. Μάλιστα, έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ενώ έπαιζαν σα μικρά παιδιά.

Η γνωριμία τους έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στη Μύκονο, απ’ όπου τραβήχταν οι φωτογραφίες. Και μπορεί να είχαν μόλις γνωριστεί, αλλά μια χαρά οικειότητα είχαν μεταξύ τους. Τους βλέπεις και λες ότι είναι ζευγάρι. Άσε, σου λέω μεγάλο μπέρδεμα.