"Μήλο της έριδος" ο Μουτσινάς!

26.06.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Νίκος Μουτσινάς στο Mega, Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1, Νίκος Μουτσινάς στον Alpha». Σε... μήλο της έριδος έχει εξελιχθεί ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ποιος το περίμενε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Νίκος Μουτσινάς στο Mega, Νίκος Μουτσινάς στον ΑΝΤ1, Νίκος Μουτσινάς στον Alpha». Σε... μήλο της έριδος έχει εξελιχθεί ο συμπαρουσιαστής του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ποιος το περίμενε αυτό; Να... σφάζονται στην ποδιά του (λέμε τώρα) κανάλια και κανάλια. Δημοσιεύματα θέλουν τον Μουτσινά να έχει διάφορες επαγγελματικές προτάσεις και πότε τον πηγαίνουν στο Μαρούσι, πότε τον ξαναστέλνουν στην Κάτζα, ενώ τον αφήνουν και στο Mega.

Τι απ’ όλα αυτά ισχύει; Έλα μου ντε. Ιδού η απορία. Τι «να ζει κανείς ή να μη ζει»; «Θα φύγει ο Μουτσινάς ή δεν θα φύγει»; Αυτό είναι ερώτημα. Κι όσο δεν θα βγαίνει μία άκρη, τόσο θα μπερδευόμαστε περισσότερο. Και τα νεύρα μας θα γίνονται κρόσσια. Ο ίδιος δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, διότι κι αυτός μάλλον δεν ξέρει ακόμη τι θα γίνει.

Το σενάριο που τον ήθελε να επιστρέφει στον Alpha και να αναλαμβάνει το πρωινό του σαββατοκύριακου στη θέση του Ανδρέα Μικρούτσικου, απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Άσε που τις τελευταίες μέρες ακούγεται και το όνομα της Ναταλίας Γερμανού για τη θέση αυτή. Να πάει πάλι στον «Πρωινό Καφέ» ως αντί- Ελεονώρα -είχε ακουστεί κάποια στιγμή - πάλι δεν παίζει, διότι όπως λέει ο ίδιος δεν θα ήθελε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Θα το έκανε αυτό μόνο αν ήταν πολλά (πάρα πολλά) τα λεφτά.

Στο Mega, πάλι, κάνει δοκιμαστικά με την Κατερίνα Ζαρίφη (της Ελένης Μενεγάκη) για την παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού «Η εκδίκηση της ξανθιάς». Όποιο κι αν είναι το τηλεοπτικό του μέλλον θα το μάθουμε. Ελπίζω, όμως, σύντομα, διότι πολύ μπέρδεμα.