Παντρεύτηκε ο Ράσελ Κρόου!

07.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Η μέρα που μιλιούνια γυναίκες ανά τον κόσμο εύχονταν ποτέ να μην έλθει, τελικά ήλθε και μάλιστα είχε ευτυχή κατάληξη. Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στην Δευτέρα Παρουσία, αλλά στον γάμο του Ράσελ Κρόου,
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Η μέρα που μιλιούνια γυναίκες ανά τον κόσμο εύχονταν ποτέ να μην έλθει, τελικά ήλθε και μάλιστα είχε ευτυχή κατάληξη. Εννοείται πως δεν αναφέρομαι στην Δευτέρα Παρουσία, αλλά στον γάμο του Ράσελ Κρόου, ο οποίος ούτως ή άλλως είναι η συντέλεια του κόσμου για τις θαυμάστριες του, επώνυμες και μη. Ο διάσημος ηθοποιός την Δευτέρα, ανήμερα των γενεθλίων του (πάτησε τα 39 ο χρυσός μου) ενώθηκε με τα "ιερά δεσμά" του γάμου με την καλή του Ντανιέλ Σπένσερ. Η γυναίκα, που επί έντεκα ολόκληρα χρόνια περίμενε καρτερικά τον αγαπημένο της να περάσει την παρατεταμένη εφηβεία, αφήνοντας τον να τσιλημπουρδίσει με διάσημες συναδέλφους του και όμορφα μοντέλα, τελικά δικαιώθηκε με την μεγαλύτερη τιμή. Έγινε κυρία Κρόου.

Το σημαντικό αυτό γεγονός, αν και πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι της έπαυλης του Ράσελ, έξω από το Σίδνεϊ, είχε όλες τις τιμές και δόξες που αρμόζουν σε έναν αστέρα του Χόλιγουντ. Κι ας απορρίπτει αυτός το star system. Γύρω από την έπαυλη εννοείται πως εγκαταστάθηκαν μιλιούνια τα παπαράτσι, τα οποία έκαναν "κρα" για να απαθανατίσουν το ευτυχισμένο ζεύγος. Παρ' όλες τις ζογκλερικές τους προσπάθειες δεν τα κατάφεραν, διότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και γι αυτό είχε φροντίσει η ιδιωτική εταιρεία προστασίας που είχε προσλάβει ο γαμπρός. Πάνω από τον χώρο πετούσαν ελικόπτερα, που επίσης νοίκιασε ο Ράσελ για να μεταφέρει τους υψηλούς προσκεκλημένους του. Ειδικά για τον Τεξανό μεγιστάνα, Rick Perry, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για την μεταφορά του.

Οι διάσημοι προσκεκλημένοι ήταν μετρημένοι στα δάχτυλα, αλλά μικρή σημασία έχει η ποσότητα όταν μιλάμε για...ποιότητα. Στον γάμο παραβρέθηκαν η Νικόλ Κίντμαν, ο Τομ Κρούζ (άγνωστο αν τον συνόδευσε η Πενέλοπε) και η Τζόντι Φόστερ κι όπως καταλαβαίνεις τα παπαράτσι έχουν σκάσει που δεν έχουν μία φωτογραφία από το πρώην ζεύγος. Τέτοιες συναντήσεις δεν γίνονται κάθε μέρα. Ούτε όμως και ο Κρόου παντρεύεται κάθε μέρα, γι αυτό γιόρτασαν το γεγονός επί τρεις ολόκληρες μέρες. Ούτε τσιγγάνικος γάμος δεν διαρκεί τόσο. Από τις εκδηλώσεις, το μεγάλο χάπενινγκ ήταν ο αγώνας κρίκετ. Σ' εμάς πάλι είναι το στρώσιμο του κρεβατιού. Μη σου πω και το πλύσιμο της προίκας!