Ξεπουλάει ο Μάικλ Τζάκσον!

09.04.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Πωλείται οικοπεδάκι 10 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με φως, νερό και τηλέφωνο. Το παρόν διαθέτει μεγάλη ποικιλία δένδρων, από φοίνικες μέχρι μουσμουλιές...
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Πωλείται οικοπεδάκι 10 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με φως, νερό και τηλέφωνο. Το παρόν διαθέτει μεγάλη ποικιλία δένδρων, από φοίνικες μέχρι μουσμουλιές, ενώ στα extras συμπεριλαμβάνονται ένας σιδηρόδρομος, ένα ελικοδρόμιο και μία θέση πάρκινγκ. Τιμή πώλησης: 15.000.000 λίρες. Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον Μάικλ Τζάκσον". Η άνωθεν αγγελία μπορείς να πεις ότι είναι καταχωρημένη στην "Χρυσή Ευκαιρία" της Αμερικής και ο ιδιοκτήτης του παρόντος οικοπέδου, όπως σωστά κατάλαβες, είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάικλ Τζάκσον.

Το μόνο απόκτημα του πάλαι ποτέ "Βασιλιά της Ποπ" που είχε να θυμίζει κάτι από την αίγλη το παρελθόντος, η ξακουστή Neverland, έχει βγει στο σφυρί. Τα χρέη του καλλιτέχνη ως φαίνεται είναι δυσβάσταχτα, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να προχωρήσει στην πώληση. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι αφήνει το...φτωχόσπιτο του με τα τσίρκα, τους ζωολογικούς κήπους και τα δεκάδες αγάλματα του Πίτερ Παν (του έμεινε η μανία με τον ήρωα από τότε που ο Σπίλμπεργκ δεν του έδωσε τον ρόλο στην ομώνυμη ταινία του). Ο Τζάκσον πουλάει το σπίτι του για 15 εκατομμύρια λίρες, αν και οι κτηματομεσίτες το κοστολογούν γύρω στα 9 εκατομμύρια λίρες.

Βέβαια, μικρή σημασία έχει, διότι περί εκατομμυρίων πρόκειται και δη πολλών. Ο λόγος που ο "Τζάκο" πουλάει τα προικιά του είναι η αναβροχιά που έχει πέσει τον τελευταίο καιρό στην τσέπη του. Οι δουλειές του πάνε από το κακό στο χειρότερο με αποτέλεσμα να μην έχει λεφτά να συντηρήσει το παλατάκι του. Στα 2 εκατομμύρια λίρες κοστολογούνται τα έξοδα συντήρησης του, οπότε καταλαβαίνεις γιατί τόση βιασύνη να το πουλήσει.