Η δημόσια εμφάνιση του Αλέξανδρου Ρήγα!

09.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την άγρια δολοφονία του Νίκο Σεργιανόπουλου κι ενώ κυκλοφορούν διάφορες φήμες ? δράκοι, έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός σεναριογράφος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την άγρια δολοφονία του Νίκο Σεργιανόπουλου κι ενώ κυκλοφορούν διάφορες φήμες - δράκοι, έκανε ο Αλέξανδρος Ρήγας. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός πήγε στον γάμο του στενού του φίλου, Κώστα Σπυρόπουλου και όλοι μπορούσαν να καταλάβουν την κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο μήνα.

Τον Ρήγα συνόδευσε στο γάμο η καλή του φίλη, Χρύσα Ρώπα ενώ ο ίδιος ήταν ντυμένος στα μαύρα και αξύριστος. Στην εκκλησία έφθασαν λίγο αργοπορημένοι και αυτό μάλλον δεν βοήθησε στο να περάσει απαρατήρητος από τις τηλεοπτικές κάμερες. Τι ήταν να τον δουν; Έτρεξαν προς το μέρος του να πάρουν δηλώσεις. Ο ίδιος τις απέφυγε με ένα χαμόγελο αμηχανίας και μπήκε στο εσωτερικό της εκκλησίας.

Παρακολούθησε την τελετή και στο τέλος συγκινημένος ευχήθηκε στον Σπυρόπουλο. Μετά το τέλος του γάμου έφυγε, ενώ δεν πήγε στη δεξίωση. Εμ, με τον πανικό που προκλήθηκε με την παρουσία του, που να πάει ο άνθρωπος; Πάντως, η δημόσια αυτή εμφάνιση του λογικά θα πρέπει να βάλει φρένο στους διάφορους... δράκους που ακούγονται τον τελευταίο καιρό.