Μία κόρη για τον Sakis;

10.07.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη για συναυλίες. Ο Sakis πήρε μαζί του και την εγκυμονούσα, Κάτια Ζυγούλη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το τερπνόν μετά του ωφελίμου συνδύασε ο Sakis Ρουβάς, ο οποίος βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Κρήτη για συναυλίες. Ο Sakis πήρε μαζί του και την εγκυμονούσα, Κάτια Ζυγούλη και πέρασαν ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης στην αγαπημένη τους, Ελούντα. Το ζευγάρι έκανε μπάνιο στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ η Κάτια φορούσε μπικίνι που αποκάλυπτε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της και την ωραιότατη κοιλιά.

Να βλέπεις, το μοντέλο με την κοιλίτσα τούρλα κομψότατο και ωραιότατο και να σκας από στεναχώρια, που η δική σου κοιλιά είναι έτσι τα τελευταία χρόνια! Κλαψ, κλαψ. Πάντως, Sakis και Κάτια είναι μέσα στην τρελή ευτυχία και δεν θέλεις πολύ για να το καταλάβεις. Μια ματιά να ρίξεις στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν από τις τελευταίες διακοπές τους στην Ελούντα και βλέπεις ένα ερωτευμένο κι ευτυχισμένο ζευγάρι, που δε σταματάει να σκορπίζει χαμόγελα... Colgate.

Ειδικά, ο Ρουβάς αν ισχύει ότι θα αποκτήσουν κόρη (που τόσο πολύ θέλει), θα έχει μόνιμο το χαμόγελο της ευτυχίας. Βλέπεις, η Κάτια πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε το γιατρό της και ο τελευταίος υπέρηχος λένε ότι έδειξε κορίτσι με το ζευγάρι να παίρνει μεγάλη χαρά.