Χωρίς το ex One!

08.05.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Αδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει ακόμη μία φιλία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Δεν πρόλαβαν καλά καλά να κάνουν τα εξάμηνα ως "επιστήθιοι" φίλοι
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Άδοξο τέλος φαίνεται πως θα έχει ακόμη μία φιλία στο ελληνικό πεντάγραμμο. Δεν πρόλαβαν καλά καλά να κάνουν τα εξάμηνα ως "επιστήθιοι" φίλοι η Αννα Βίσση και ο πρώην One, Κωνσταντίνος και η σχέση τους περνάει σοβαρότατη κρίση. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω, ίσως και να έχουν κόψει την "καλημέρα". Αν και η είδηση δεν είναι καμιά φοβερή και τρομερή που συγκλονίζει κοσμάκη όταν την πληροφορείται, όμως έχει την αξία της για τον λόγο που οι δύο καλλιτέχνες - μαζί και ο Νίκος Καρβέλας, διότι δεν λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή - τα τσούγκρισαν.

Το πρώην One την τελευταία στιγμή, λίγο πριν δηλαδή μπουν για την φωτογράφηση της αφίσας για το κέντρο που θα εμφανιστούν όλοι μαζί στην Θεσσαλονίκη, δήλωσε ευθέως (πες το κι ευθαρσώς) πως δεν θα συμμετάσχει στο νταβαντούρι, παίρνοντας το καπελάκι του κι άντε γεια. Ο λόγος ήταν ότι η Βίσση με τον Καρβέλα άλλα του υποσχέθηκαν στην αρχή κι άλλα έπραξαν στο τέλος. Εκεί που ήταν να βγουν δύο αφίσες, η μία με τους άνωθεν καλλιτέχνες μαζί και η άλλη με την αφεντιά του Κωνσταντίνου και της Ειρήνης Μερκούρη, τελικά αποφασίστηκε τους δύο φερέλπιδες αοιδούς να συνοδεύουν άλλοι συνάδελφοι τους, μία κατηγορία κάτω.

Ατό έκανε έξω φρενών το πρώην One, διότι δεν είναι όποιος κι όποιος. Παρόλες τις προσπάθειες που έγιναν για να τον μεταπείσουν, αυτός ήταν ανένδοτος προβάλλοντας μάλιστα κι έναν λόγο παραπάνω. Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει ο πρώτος του σόλο δίσκος (από την Minos) και δεν επιθυμεί να καεί από ώρα. Να γίνει αυτό μια και καλή το χειμώνα εν Αθήναις (λέμε τώρα εμείς οι κακοί άνθρωποι)!