Η Χίλαρι "ξεμπροστιάζει" τον Μπιλ Κλίντον!

04.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Λεφτά να φάνε και τα εγγόνια των εγγονιών της πρόκειται να βγάλει η Χίλαρι Κλίντον με το νέο της βιβλίο. Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, δεν την είδε ξαφνικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Λεφτά να φάνε και τα εγγόνια των εγγονιών της πρόκειται να βγάλει η Χίλαρι Κλίντον με το νέο της βιβλίο. Η γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, δεν την είδε ξαφνικά Τζόαν Ρόουλινγκ, αποφασίζοντας να γράψει τις περιπέτειες του δικού της Χαρι Πότερ, όμως σκέφτηκε να γράψει τις περιπέτειες του Μπιλ Κλίντον, κάτι που θα σημειώσει ανάλογη επιτυχία. Τριλογίες του τύπου: "Ο Μπιλ Κλίντον και το φόρεμα της Μόνικα Λεβίνσκι" ή "Ο Μπιλ Κλιντον και τα μυστικά του λεκέ" δεν θα γράψει. Θα τα πει όλα μία κι έξω σε ένα και μοναδικό βιβλίο, με τίτλο "Living History".

Τα απομνημονεύματα της Χίλαρι θα βγουν σύντομα, ενώ το περιοδικό Time αγόρασε τα πνευματικά δικαιώματα της δημοσίευσης αποσπασμάτων από το ανέκδοτο βιβλίο και την ερχόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει. Η αγωνία του αναγνωστικού κοινού έχει χτυπήσει...limit - up, αφού σε αυτό δεν θα αναφέρονται τα παιδικά χρόνια της συγγραφέως, τότε που έπαιζε με τις κούκλες κι έδωσε το πρώτο της αθώο φιλί με τον Μαρκ, το γειτονόπουλο. Το βιβλίο καλύπτει σχεδόν όλα έζησε επί οκτώ χρόνια στο Λευκό Οίκο. Σύμφωνα, δε, με πρώτες πληροφορίες η Χίλαρι μιλάει για την ιστορία με την Λεβίνσκι, όπου αποκαλύπτει πώς της ήρθε η κοτρόνα στο κεφάλι όταν ανακάλυψε ότι η ιστορία δεν ήταν ένα κακόβουλο παιγνίδι πολιτικών αντιπάλων, αλλά ένα ερωτικό παιγνίδι του συντρόφου της.

Πρωί, πρωί ο Κλίντον την ξύπνησε και την πληροφόρησε πως πρόκειται να καταθέσει για το σκάνδαλο, παραδεχόμενος με λίγα λόγια το παράνομο κονέ. Η Χίλαρι έγινε έξω φρενών, ενώ ομολογεί πως οι δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής της ήταν οι εξής δύο: να μην χωρίσει με τον Μπιλ και να βάλει υποψηφιότητα για γερουσιαστής. Όπως και να έχει, οι καλές μέρες τώρα έρχονται αφού η εταιρία Simon & Shuster της έδωσε οκτώ εκατομμύρια δολάρια για να εκδώσει το βιβλίο, ενώ οι Times -λέγεται- πως της πλήρωσαν λιγότερα από 100 χιλιάδες δολάρια για να αποκτήσουν το δικαίωμα της δημοσίευσης αποσπασμάτων. Το βιβλίο, δε, θα τυπωθεί αρχικά σε 1.000.000 αντίτυπα, θα έχει 576 σελίδες και θα κοστίζει 28 δολάρια. Μιλάμε για πολύ...money.