Ο γάμος...ασφαλείας Βανδή -Ντέμη!

18.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Ο "γάμος της χρονιάς" έγινε και η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη ήρθαν εις γάμου κοινωνία μετά Βαΐων, κλάδων και αναρίθμητων σεκιουριτάδων
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ο "γάμος της χρονιάς" έγινε και η Δέσποινα Βανδή με το Ντέμη Νικολαϊδη ήρθαν εις γάμου κοινωνία μετά Βαΐων, κλάδων και αναρίθμητων σεκιουριτάδων, ενώ απ' έξω είχαν στηθεί μιλιούνια οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι για να καλύψουν το γεγονός. Αν η Δέσποινα ήταν όμορφη νύφη, αν η Σήλια Κριθαριώτη έκανε καλή δουλειά με το νυφικό κι αν το Dior κουστούμι έπεφτε κουτί στον γαμπρό, δεν το γνωρίζουμε. Ίσως να μην το μάθουμε ποτέ. Ίσως τις επόμενες μέρες να βγει κάποιο περιοδικό με μοσχοπουλημένες αποκλειστικές φωτογραφίες. Ή ίσως να παίξει αποκλειστικά πλάνα στο "Αποκλειστικά" η Τατιάνα Στεφανίδου, για την οποία ως φαίνεται ισχύει το "Αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ". Βλέπεις όπως κυκλοφόρησε, το πατρικό της είναι το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Νάσιουτζικ, έχοντας πανοραμική θεά και πιάτο το εκκλησάκι.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ξέρουμε τα πιο βασικά κι αυτό διότι οι ελάχιστοι καλεσμένοι μη έχοντας υπογράψει χαρτί εχεμύθειας, όπως στον γάμο της Τζούλιας Ρόμπερτς, αποκάλυψαν πως η νύφη ήτο όμορφη, φορώντας ένα λιτό λευκό νυφικό, είχε πιασμένα τα μαλλιά της, ενώ το κυριότερο - κι αυτό που μας έτρωγε από τη μέρα που μάθαμε για τον γάμο - δεν πάτησε το πόδι του γαμπρού. Αυτό έλειπε του Ντέμη, μες στη ζοχάδα του που είδε απ' έξω τις ορδές των δημοσιογράφων, να έχει και την σύζυγο να του πατάει τον...κάλο. Επίσης, πληροφορηθήκαμε ότι η Δέσποινα στο εκκλησάκι πήγε με μία αντίκα Ρολς - Ρόις του 1928,ενώ μετά το μυστήριο οι νιόπαντροι έκοβαν βόλτες με το αυτοκίνητο στο κτήμα. Ο γάμος ξεκίνησε στις 8 το βράδυ, όμως η Βανδή πήγε στο Νάσιουτζικ πολύ νωρίς προκειμένου να ετοιμαστεί στο χαλαρό. Για τον φόβο μήπως "κλέψουν" τη νύφη στην διαδρομή, το μαύρο τζιπ της συνόδευε ένα περιπολικό. Ο Νικολαϊδης κατέφθασε μία ώρα αργότερα με το ίδιο αυτοκίνητο.

Οι καλεσμένοι έρχονταν από νωρίς και παρ' όλα τα όσα λέγονταν δεν κουβαλούσαν ηλεκτρομαγνητικές κάρτες, ούτε στην είσοδο τους τοποθετούσαν τσιπάκια. Απλά, υπέστησαν μία ταλαιπωρία διότι έδειξαν την πρόσκληση τους δύο φορές, στους άνδρες ασφαλείας. Αυτοί, στα πλαίσια προστασίας της προσωπικής ζωής του ζεύγους, είχαν ακροβολιστεί σε όλα τα μήκη και πλάτη του κτήματος, ενώ οι πιο καλογυμνασμένοι - οι αποκαλούμενοι και ως "τσίτες" - είχαν σκαρφαλώσει στις πλαγιές για να κυνηγήσουν όποιο παπαράτσι την έκανε από εκεί. Γενικά, στον γάμο αυτό, σε αντίθεση με άλλους, δεν είχαμε συμπλοκές ούτε έπεσε ξύλο. Παράπονα, όμως είχαμε και μάλιστα πολλά. Πρώτοι και καλύτεροι οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πάνε στα σπίτια τους, αφού οι γύρω δρόμοι είχαν κλείσει για λόγους ασφαλείας. Άσε, που για να αποδείξουν πως πράγματι μένουν εκεί, μόνο τους τίτλους ιδιοκτησίας δεν έφεραν. Παράπονα επίσης, έχουν και οι δημοσιογράφοι επειδή ο Ντέμης όταν έφθασε στο κτήμα όχι μόνο δεν τους έδωσε σημασία, αλλά τους αγνόησε επιδεικτικά λες και ήταν ψείρες και δεν φαίνονταν. Εμ, για να μην πήγαινε κανείς πώς θα έστρεφε συνεχώς το κεφάλι του αριστερά και δεξιά σαν την βασιλική κόμπρα για να δει, άμα είναι κάνας κρυμμένος. Η Δέσποινα, πάντως, ήταν πιο cool,ενώ ως φαίνεται δεν θα το πάρει και τόσο κατάκαρδα άμα παίξει φωτογραφία από το μυστήριο. Έξάλλου, η γυναίκα τόσα λεφτά έδωσε για να ραφτεί στης Σήλιας, να χαρούν τη δημιουργία μόνο οι τρεις και ο κούκος της τελετής; Αυτά, από το πρώτο επεισόδιο του γάμου. Έπεται συνέχεια με το δεύτερο που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης στο "Island" και το τρίτο και τελευταίο - θέλω να ελπίζω - στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο.