Ξανά "φίλοι" Ματσούκα - Τζώρτζογλου;

18.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Και να θες να κρυφτείς στον τόπο τούτο δεν μπορείς καθώς όλο και κάποιο μάτι θα σε πάρει πρέφα. Για να αγιάσεις, δε, δεν το συζητώ είναι είδος...πολυτελείας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Και να θες να κρυφτείς στον τόπο τούτο δεν μπορείς καθώς όλο και κάποιο μάτι θα σε πάρει πρέφα. Για να αγιάσεις, δε, δεν το συζητώ είναι είδος...πολυτελείας. Ας πάρουμε ως παράδειγμα τα πάλαι ποτέ "φιλαράκια" Δήμητρα Ματσούκα - Στράτο Τζώρτζογλου, τα οποία ξέρουμε πως έχουν δώσει τέλος στη "φιλία" τους εδώ και καιρό. Όπως μας ενημέρωσε, όμως, η αναγνώστρια Βασιλική, είδε τους εν λόγω, το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, στο καφέ "Del mar" στην Πάρο, ουχί να πίνουν την μπυρίτσα τους και να τρώνε το στραγάλι τους, αλλά να βολτάρουν στην παραλία.

Μάλιστα, οι θαμώνες - με πρώτη και καλύτερη την Βασιλική, διότι ή το έχεις το τσακάλι τον αναγνώστη, ή δεν τον έχεις - με το που τους είδαν, γύρισαν προς το μέρος τους, ενώ δεν αποκλείεται να άρχισαν να σταυροκοπιούνται με αυτό που έβλεπαν. Τα δύο φιλαράκια, μάλλον τρόμαξαν καθότι δεν κάθισαν στο μαγαζί αλλά συνέχισαν να προχωράνε πιο πέρα, στα βραχάκια μες στο μαύρο σκοτάδι. Δύο τα ξημερώματα Κυριακής, γαρ. Μην τρέχει ο νους σου στο ροζ και στο πονηρό. Επέστρεψαν ευθύς αμέσως κι έφυγαν γι άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο αυτό θέλω να πω κάτι. Πρέπει να πέσουν οι τιμές των κινητών με ενσωματωμένη φωτογραφική μηχανή, ούτως ώστε ο καθένας να μπορεί να έχει από ένα. Γιατί το λέω αυτό; Διότι έτσι γλιτώνεις το απόλυτο ξενέρωμα όταν ανακαλύπτεις πως την ώρα που ετοιμάζεσαι να απαθανατίσεις το σκηνικό ως ντοκουμέντο, έχουν τελειώσει οι μπαταρίες της μηχανής σου! Όπως καταλαβαίνεις, αυτό έπαθε η φίλτατη Βασιλική και δεν έχουμε ένα τόσο δα ντοκουμέντο, από την βόλτα των δύο "φίλων".