Μετά τον Ουίλιαμ μάς "έσκασε" ο NiVo. Ωιμέ!

04.05.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Δεν έχουμε προλάβει να συνέλθουμε από το overdose του πριγκηπικού γάμου Ουίλιαμ – Κάθριν/Κέιτ και μάς βομβαρδίζουν με έναν άλλον γάμο που τύφλα να έχουν τα πριγκιπόπουλα της Μ. Βρετανίας. Παντρεύτηκε που λες ο Νίκος Βουρλιώτης

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Δεν έχουμε προλάβει να συνέλθουμε από το overdose του πριγκηπικού γάμου Ουίλιαμ – Κάθριν/Κέιτ και μάς βομβαρδίζουν με έναν άλλον γάμο που τύφλα να έχουν τα πριγκιπόπουλα της Μ. Βρετανίας. Παντρεύτηκε που λες ο Νίκος Βουρλιώτης και μόνο τον Χρήστο Ζαμπούνη δεν έχουν επιστρατεύσει για τον απαραίτητο σχολιασμό. Αν και ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, που έχει πάρει πάνω του την υπόθεση «γάμος ράπερ Βουρλιώτη» κάνει καλύτερη δουλίτσα και από τον Ζαμπούνη!

Τέτοιο βομβαρδισμό γαμιάτικων πληροφοριών για τον NiVo ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας. Ειδικά, από το Star που φαίνεται ότι κρατάει ακόμη από τους πριγκηπικούς γάμους της England. Ούτε το δικό μας πριγκιπόπουλο να ήταν ο Βουρλιώτης, ο οποίος ράπερ ράπερ, αλλά το κοσμικό του πράγματος δείχνει να το απολαμβάνει με το παραπάνω.

Από το σαββατοκύριακο κιόλας φρόντισαν να μας βάλουν στο κλίμα με τον μέλλοντα γαμπρό να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις στον Τσιλιπουνιδάκη. Την Δευτέρα έγινε ο γάμος και τύφλα να έχουν μπροστά του οι γάμοι του Ανδρέα Μικρούτσικου. Το μυστήριο έγινε σε ζωντανή σύνδεση με το δελτίο του Star υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ρεπόρτερ Τσιλιπουνιδάκη, ο οποίος το προσάρμοσε στις ανάγκες του τηλεοπτικού χρόνου και χώρου.

Μιλάμε για απίστευτες σκηνές, ειδικά όταν ήρθε η νύφη. Δεν πρόλαβε να κατέβει και ο Τσιλιπουνιδάκης τής έβαλε το μικρόφωνο στη μούρη για δηλώσεις. Μέριασε και τους φωτογράφους του γάμου, οι οποίοι τον εμπόδιζαν στη δουλειά του. Άμα δεν κατάφεραν να βγάλουν φωτογραφίες για το άλμπουμ του ζεύγους, μπορούν να ζητήσουν υλικό από το Star. Αγαπημένε μου, έχω δει γάμους με άρωμα μαϊντανού σε live σύνδεση, αλλά τούτος ξεπέρασε κάθε άλλον. Ούτε στης Ευγενίας και του Άδωνη τέτοιες μεγάλες στιγμές.

Η νύφη κοντοστάθηκε κι έδωσε κανονικά συνέντευξη στο «αγοράκι μου» Τσιλιπουνιδάκη, όπου μεταξύ άλλων μάς υπενθύμισε ότι ο γαμπρός βγάζει νέο cd. Γιατί ο γάμος, γάμος αλλά και η δουλειά δουλειά μην ξεχνιόμαστε. Πάνω κάτω αυτά έγιναν στο μυστήριο. Μετά, ακολούθησε γλέντι κι εννοείται ότι σε παγκόσμια αποκλειστικότητα η κάμερα του Star ήταν εκεί για να μάς δείξει πώς το γλεντάνε στους ραπ γάμους. Όπως εμείς γλεντάνε αγαπημένε μου, μη νομίζεις. Με τη διαφορά ότι εδώ είχαν την Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει Live τα νησιώτικα. Για το Star ήταν ανατρεπτικό το σμόκιν του ράπερ Ni.Vo. Για εμένα πάλι ανατρεπτικό ήταν το γεγονός ότι ο Ni.Vo δέχτηκε να κάνει γάμο σαν του Μικρούτσικου και της Μανωλίδου!