Η Πετρούλα γυμνή στους δρόμους!

06.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ντύθηκε καμαριέρα, μετά μεσίτρια κι αφού μοσχοπούλησε την Ακρόπολη σε δυο γερόντια τουρίστες από την Ιαπωνία, η Πετρούλα τα πέταξε όλα και βγήκε γυμνή στους δρόμους. Γιατί ναι αγαπημένε μου, η ρεπόρτερ Πετρούλα πρώτα το ζει το ρεπορτάζ και μετά το κάνει.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Ντύθηκε καμαριέρα, μετά μεσίτρια κι αφού μοσχοπούλησε την Ακρόπολη σε δυο γερόντια τουρίστες από την Ιαπωνία, η Πετρούλα τα πέταξε όλα και βγήκε γυμνή στους δρόμους.

  • Γιατί ναι αγαπημένε μου, η ρεπόρτερ Πετρούλα πρώτα το ζει το ρεπορτάζ και μετά το κάνει. Έμαθε που λες ότι στη Θεσσαλονίκη θα κάνουν γυμνοί ποδηλατοδρομία κι έτρεξε να κάνει κι αυτή. Με λιλά εσώρουχα ρωτούσε τους περαστικούς για την κρίση και τα νέα σκληρά μέτρα.
  • Εκεί να δεις αγανάκτηση ο κόσμος. Τους κουνούσε τα μπόμπα μεμέ της στα μούτρα και μετά έπαιρνε το ποδηλατάκι της κι έφευγε... Σε είδα στο ποδήλατο να είσαι όλο τρέλα αλλά μετά κατάλαβα ότι έλειπε η σέλα!
  • Λόξα με τις μεταμφιέσεις δεν έχει μόνο η Πετρούλα, αλλά και η Ζέτα Μακρυπούλια. Αμφισβήτησαν το ταλέντο της στη υποκριτική και βάλθηκε φέτος στο Dancing κάθε εβδομάδα να ντύνεται και κάτι.
  • Αφού εξάντλησε όλες τις σταρ του Χόλιγουντ, στον ημιτελικό του show είπε να ντυθεί… πριγκίπισσα Barbie. Έβαλε τιρκουάζ τουαλέτα και στέμμα κι έτοιμη η κουκλίτσα. Μόνο ο Κεν έλειπε από το πλευρό της. Του χρόνου θα βγει και σε λαμπάδα. Να πάρεις μία στη βαφτιστήρα σου.
  • Η τιάρα ήταν μικρή λόγω οικονομικής κρίσης.
  • Η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε στα μεσημεριανά ότι λόγω κρίσης έχει τις ίδιες τσάντες τρία χρόνια και φοράει παλιά της παντελόνια.
  • Αν δηλαδή δεν την είχε «χτυπήσει» η κρίση, πόσες μέρες θα γλένταγε το γάμο της; Επί τέσσερις μέρες δεν έχει βάλει κ*λο η νύφη. Την Κυριακή έκλεισε το τριήμερο γαμήλιων εκδηλώσεων με παραδοσιακό γλέντι στο εξοχικό της για τους συγγενείς.
  • Και όχι δεν μου έμειναν τα αρνιά και τα κοκορέτσια, ούτε οι περίεργες γειτόνισσες που πήγαν να της ευχηθούν και να πάρουν μάτι για το καθιερωμένο κουτσομπολιό την επόμενη μέρα με τον ελληνικό.
  • Αυτό που δεν μπορώ να ξεπεράσω είναι ότι η Μοιραράκη έκανε το γλέντι για τις θείες και τους θείους της. Μάλιστα, μία θεία της τής έφτιαξε και γαμοκούλουρο.
  • Το έθιμο λέει ότι σε όποιον από το ζεύγος πέσει το μεγαλύτερο κομμάτι, θα έχει το πάνω χέρι στο γάμο. Και μάντεψε, έπεσε στο «ναυαρχούκο». Αλλά μόλις το συνειδητοποίησε, άρχισε να το τρώει γρήγορα για να μικρύνει.

Είπαμε, ωραία τα έθιμα της θείας, αλλά μη μας χαλάσει και τη σειρά. Ο «ναυαρχούκος» αφέντης του σπιτιού; Αθηνάααααα.