Πάχυνε η Ελένη στη Νάξο ή μου φάνηκε;

24.06.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, *Ή στραβός είναι ο γιαλός της Νάξου ή Ελένη πάχυνε! Μια βδομαδούλα στο κυκλαδίτικο νησί η Μενεγάκη, ήρθαν τα μαγουλάκια της και πρήστηκαν από το φαγητό στο λέω. Εμ, την έφαγαν οι αστακοί και τα γλυκά και σήμερα το πρωί στα προφίλ της μου φάνηκε σαν να πρήστηκε και το μαγουλάκι και το προφουλάκι.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

*Ή στραβός είναι ο γιαλός της Νάξου ή Ελένη πάχυνε! Μια βδομαδούλα στο κυκλαδίτικο νησί η Μενεγάκη, ήρθαν τα μαγουλάκια της και πρήστηκαν από το φαγητό στο λέω. Εμ, τι τους ήθελες τους αστακούς και τα γλυκά του κουταλιού; Σήμερα το πρωί στα προφίλ της μου φάνηκε σαν να πρήστηκε και το μαγουλάκι και το προγουλάκι. Είναι και αυτή η άνεση που ένιωσε η Ελένη φαίνεται μέσα στα φορέματα εγκυμοσύνης (ακόμα δεν έχω καταλάβει το κόνσεπτ του να φοράς ένδυμα εγκυμοσύνης εφόσον δεν κυοφορείς )! Ένα έχω να πω στην Ελενίτσα: Σούζι τρως! Και τρως και πολύ!

*Αυτή βέβαια που δεν τρώει αλλά έχει ρέψει τελευταία είναι η Σίσσυ Χρηστίδου. Το Σισσάκι είχε στρες τελευταία για το πως θα πάνε τα επαγγελματικά της αλλά μάλλον όλα έστρωσαν και της ήρθε πρόταση έκπληξη. Η ίδια έγραψε στο Twitter:

"Jumping up & down!!! So happy! Μολις είχα τηλεφώνημα: "you got the job!" για το πιο τέλειο project ever!!! ..cant wait to tell u guys!!!”

* Και μπορεί η Σίσσυ να έλυσε τα επαγγελματικά, η Ελεονώρα Μελέτη ακόμα περιμένει όπως λέει να δει τι θα γίνει του χρόνο αφού τον πρώτο λόγο έχει ο κύριος Μαλέλης. Η ίδια αρκέστη εψές να γράψει στο προσωπικό της μπλογκ ένα σκέτο Κρίμα- Μόνο Κρίμα. Ναι αγαπημένε μου, το ρίξαμε στις αμπελοφιλοσοφίες- Μόνο αμπελοφιλοσοφίες!

*Τώρα που πιάσαμε την υψηλή κουβέντα, σου λέω! Τρέξε να προλάβεις. Γιατί αν θέλεις να κλέψεις τη νύφη, Σταματίνα Τσιμτσιλή, μέχρι αύριο που νυμφεύεται το κορίτσι, υπάρχει χρόνος. Βέβαια, η γλυκιά Σταματίνα έβγαλε το Φράου εαυτό της και έκοψε τον αέρα στο μέλλοντα σύζυγο Θέμη απαγορεύοντας τα μπάτσελορ πάρτυ. Η Σταματίνα εξήγησε ότι οι φίλοι του γαμπρού ήθελαν να κάνουν ένα πάρτι σε σκάφος αλλά εκείνη πάτησε πόδι και τελικά το ζευγάρι απλά θα κοιμηθεί μαζί και σήμερα όπως και κάθε βράδυ ενώ προβλέπω αύριο να του πατάει τόσο δυνατά το πόδι στο “Η δε γυνή” που ο Θέμης να κουτσαίνει στο γαμήλιο βαλς!

* Ο Ρέμος πάντως δεν παντρεύεται. Καλή λέει είναι η σύντροφός του, και τον στηρίζει και την θέλει αλλά δεν είναι τώρα καιρός για γάμους. Και με την προηγούμενη φίλε Αντώνη, έτσι το τρέναρες Και τι κατάλαβες; Στην "έφαγε" ο Κύπριος.

* Τώρα αν αναρωτιέσαι τηλεοπτικά τι θα έχεις να χαζεύεις στην τιβί. Να σου πω πως ο ΑΝΤ1 για το πρωινάδικό του δεν την προτιμά την Ράνια Θρασκιά όπως πέρσι. Εφέτο η εκπομπή θα μοιραστεί σε ενημερωτική και ψυχαγωγικιά και παρουσιαστές θα είναι 2 ζεύγη αντικαταστατών Καραμεροχαριτάτων: στο ψυχαγωγικό κομμάτι θα δούμε πιθανότατα τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη ενώ το ενημερωτικό θα κρατήσουν στο ντάλα καλοκαίρι η Δώρα Κουτροκόη και ο Γιώργος Παγάνης.

Κ.Π