Γιατί μας εκδικείται έτσι ο Λάτσιος;

03.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Πέρασε κι αυτή η εβδομάδα, πέρασε και αυτή η τηλεοπτική σεζόν και τα πρωινάδικα μας άφησαν για καλοκαίρι. Άλλοι από Σεπτέμβρη θα επιστρέψουν κανονικά στη θέση τους μαυρισμένοι και ανανεωμένοι από τις διακοπές κι άλλων η τύχη θα αγνοείται. Και προτού σε πιάσει κατάθλιψη με αυτά που γράφω

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Πέρασε κι αυτή η εβδομάδα, πέρασε και αυτή η τηλεοπτική σεζόν και τα πρωινάδικα μας άφησαν για καλοκαίρι. Άλλοι από Σεπτέμβρη θα επιστρέψουν κανονικά στη θέση τους μαυρισμένοι και ανανεωμένοι από τις διακοπές κι άλλων η τύχη θα αγνοείται. Και προτού σε πιάσει κατάθλιψη με αυτά που γράφω, ένα έχω να σου πω… την Δευτέρα έρχεται στις οθόνες μας η Νάντια Μπουλέ σε ρόλο… δημοσιογράφου τούτη τη φορά.

Κι όσο εκείνη θα φωνάζει… Elatte από το πρωινό του ΑΝΤ1 τόσο ο κόσμος θα είναι… φευγάτε. Δεν ξέρω αν ο Γιάννης Λάτσιος τα έχει πράγματι με την Sunny Μπαλτζή, πάντως η διάθεση και κυρίως το χιούμορ του έχει γίνει… εκκεντρικό και πολύ προχώ. Πήρε την πρώην του Γρηγόρη Αρναούτογλου, πήρε και τον κολλητό και συμπαραγωγό του στο ραδιόφωνο, Θανάση Πάτρα και μας τους έβαλε να μας ενημερώνουν καλοκαιριάτικα για τις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

Ακόμη και τις πολιτικές. Και χάιντε μέχρι πριν δύο χρόνια, τα καλοκαίρια σε πολιτικό επίπεδο, ακούγαμε για τα μπάνια του λαού-πολιτικών. Τώρα που καίγεται το σύμπαν θα έχω Μπουλέ και Πάτρα να με ενημερώνουν για το μεσοπρόθεσμο και την 5η δόση; Γιατί; Τι του κάναμε του Λάτσιου και μας εκδικείται έτσι; Απορία: Από Σεπτέμβρη είμαστε σίγουροι ότι τον καιρό θα τον λέει ο γλυκύτατος Τάσος Αρνιακός ή θα φέρει τον Σάκη Αρναούτογλου;

Η Μπουλέ, λέει, ξεκίνησε με τους συνεργάτες της (μαζί και τον Πάτρα βεβαίως) την προετοιμασία της εκπομπής. Κι αναστενάζει το Twitter. Που σα σκονάκι το κόβω, διότι τη στιγμή (φαντάζομαι) που οι άλλοι ρίχνουν τις ιδέες για το περιεχόμενο, εκείνη ζητάει από τους φίλους της στο διαδίκτυο να ρίξουν καμία ιδέα. Τις πληρώνει; Άμα είναι να της στείλω καμία. Αλλιώς με αυτή την κρίση… ο τζάμπας πέθανε.