Η Μενεγάκη στο πρωινό του Mega!

04.06.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγάλες στιγμές ζήσαμε το πρωί της Παρασκευής κι ας είναι καλά γι αυτό ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δαιμόνιος μάνατζερ, που του χρόνου μάλλον θα είναι παρουσιαστής πρωινάδικου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγάλες στιγμές ζήσαμε το πρωί της Παρασκευής κι ας είναι καλά γι αυτό ο Ηλίας Ψινάκης. Ο δαιμόνιος μάνατζερ, που του χρόνου μάλλον θα είναι παρουσιαστής πρωινάδικου, πήγε μέχρι τον «Όμοροφ κόσμο» του Mega και τον έκανε άνω κάτω. Καταρχήν, ανέλαβε ο ίδιος χρέη παρουσιαστή (σα να έκανε πρόβα ένα πράγμα), έβαλε στην πάντα τους πέντε της εκπομπής (στην Κατερίνα Καινούργιου μέχρι φελλό στο στόμα τής έβαλε) και πήρε ο ίδιος πρωτοβουλίες.

Και τι πρωτοβουλίες αγαπημένε μου. Μέχρι ζωντανή σύνδεση με την «βασίλισσα» τού είχαν και ναι εννοώ την Ελένη Μενεγάκη, η οποία με λινκ βρέθηκε στο πρωινό του Μεγάλου καναλιού. Η αντίπαλος καλημέρισε τους κανονικούς παρουσιαστές με το όνομά τους (μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι θυμήθηκε με τη μία και τα πέντε ονόματα, οπότε δεν αποκλείεται να έπαιξε σκονάκι από το ακουστικό) και μετά έκανε παιγνίδι αποκλειστικά με τον Ψινάκη.

Εκείνος της ζήτησε τα «φώτα» ώστε να γίνει καλός παρουσιαστής και το «ΙΕΚ Μενεγάκη» τού έκανε κάποια σεμινάρια στα πεταχτά. Πώς να στέκεται, πού να στέκεται για φωτίζεται καλύτερα, τι να ρωτάει στα ζώδια, πώς να επιλέγει φαγητά στην ενότητα της μαγειρικής. Εκεί, ο Ψινάκης της είπε ότι για σήμερα έχουν λούτσο, με την Ελένη να απαντά ότι εκείνη έφτιαχνε παλιά λούτσο, τώρα μαγειρεύουν λαβράκι! Αλλά τις παλιές εποχές δεν τις ξέχασε και στο σημείο που έλεγε τα καλά λόγια (ξέρεις τα γνωστά αγαπησιάρικα κι ενωτικά) ευχήθηκε και του χρόνου Mega και ΑΝΤ1 να κάνουν τέτοιες συνδέσεις. Κι όταν κατάλαβε ότι εδώ και κάτι χρόνια είναι στον Alpha έκρυψε το πρόσωπό της με ένα περιοδικό από ντροπή.