Ένα τρίο έκπληξη!

21.08.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πως θα σου φαινόταν αν ένωναν τις δυνάμεις τους η Αννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πως θα σου φαινόταν αν ένωναν τις δυνάμεις τους η Αννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και η Δέσποινα Βανδή προκειμένου να τραγουδήσουν το "Δώδεκα", μεγάλη επιτυχία της πρώτης; Σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα μου πεις. Αν έκαναν το ίδιο η Μαντόνα, η Τζένιφερ Λοπέζ και η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πως θα σου φαινόταν; Πιο εύκολο και σε λίγο καιρό θα είναι πραγματικότητα.

Οι τρεις αοιδοί αποφάσισαν να συνεργαστούν για μία βραδιά και συγκεκριμένα στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards. Στο μεγάλο αυτό γεγονός, οι τρεις καλλιτέχνιδες θα πουν γνωστές επιτυχίες τους, ενώ συμφώνησαν να κάνουν ένα νούμερο για το "Like a virgin". Η είδηση της συνεργασίας αυτής έχει ικανοποιήσει τα μάλα - σαν τρελοί κάνουν δηλαδή - τους υπεύθυνους της διοργάνωσης, ενώ οι θαυμαστές τους ζουν για τη στιγμή που θα δουν και τις τρεις μαζί επί σκηνής. Μιλάμε για μεγάλες στιγμές.

Το κονέ γινόταν τους τελευταίους μήνες, όμως η τελική συμφωνία επήλθε στα γενέθλια της Μαντόνα. Η "Βασίλισσα της Ποπ" έκλεισε τα 45 έτη ζωής και τη μεγάλη μέρα τη γιόρτασε διπλά. Μία μετά του συζύγου της Γκάι Ρίτσι και των τέκνων τους και μία με τη τζένιφερ και τη Μπρίτνεϊ της οποίες κάλεσε στο σπιτικό της να γευματίσουν. Μεταξύ τύρου και αχλάδου, αλλά και μπόλικου ποτού (δε γίνεσαι κάθε χρόνο 45) τα βρήκαν σε όλα κι έδωσαν τα χέρια για τη μεγάλη συνεργασία. Τώρα θα μου πεις "Για δύο ώρες"; Μάλιστα, για δύο ώρες. Θα δεις και τις Βίσση, Γαρμπή και Βανδή να εμφανίζονται και οι τρεις μαζί τόση ώρα και να τραγουδούν;