"Πληρώνει" την ανωτερότητα με αποχώρηση!

29.08.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ακόμη δεν ξεκίνησε η πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ήδη μετράνε την πρώτη απώλεια. Συγκεκριμένα, από το team έφυγε ο συνεργάτης της Ναταλίας, Νίκος Γεωργιάδης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ακόμη δεν ξεκίνησε η πρωινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και ήδη μετράνε την πρώτη απώλεια. Συγκεκριμένα, από το team έφυγε ο συνεργάτης της Ναταλίας, Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος θα εκτελούσε χρέη ενός εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής. Και όχι μην πάει ο νους σου στη Σοφία Αλιμπέρτη, ότι και καλά πιάνουν τα... βουντού που έκανε στους αντιπάλους. Αν και η Σοφία, όπως φαίνεται έχει «ανάμιξη» στην ιστορία, χωρίς όμως να το θέλει.

Για να καταλάβεις, τι εννοώ. Την περασμένη εβδομάδα, η Γερμανού έδωσε συνέντευξη στον Γεωργιάδη για λογαριασμό του Down Town, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε - με τη γνωστή της ανωτερότητα - πως αν ήταν τηλεθεατής θα παρακολουθούσε την Αλιμπέρτη και πως η Σοφία θα τα πάει σίγουρα καλύτερα από την ίδια, αφού έχει τέσσερα χρόνια εμπειρία στο είδος. Οι δηλώσεις αυτές - σύμφωνα με δημοσιεύματα - δεν άρεσαν καθόλου στους ανθρώπους του Alpha - και πως να τους αρέσουν δηλαδή - και τις «χρέωσαν» στον Γεωργιάδη, που πήρε τη συνέντευξη.

Πιστεύουν δηλαδή, ότι θα μπορούσε να... προστατεύσει τη Ναταλία είτε να μην της έκανε αυτή την ερώτηση είτε να μην δημοσίευε την απάντηση της. Χμ, εμένα μου κάνει λίγο σε... «βαράει το σαμάρι, να ακούσει ο γάιδαρος»! Γιατί, τις δηλώσεις η παρουσιάστρια τις έκανε. Άσε, που δεν γινόταν να μην τη ρωτήσει για την Αλιμπέρτη. Και τι φταίει, δηλαδή, αυτός αν το Ναταλάκι είναι τόσο ανώτερο πια; Τέλος πάντων, τα δημοσιεύματα αυτόν θέλουν ως λόγο αποχώρησης. Πάντως, γεγονός είναι ότι στο πρωινό του Σαββατοκύριακου μετράνε ήδη την πρώτη απώλεια ελέω... Σοφίας!