Τρίτο παιδί για τον Χατζηνικολάου!

01.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ο πελαργός χτυπάει τρεις φορές» για το Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Η σύζυγός του, Κρίστυ Τσολακάκη φαίνεται πως είναι έγκυος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ο πελαργός χτυπάει τρεις φορές» για το Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα θα γίνει πατέρας για τρίτη φορά. Η σύζυγός του, Κρίστυ Τσολακάκη φαίνεται πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, αλλά το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα καθώς η εγκυμοσύνη είναι στο αρχικό στάδιο. Ωστόσο, οι συνεργάτες και όσοι βλέπουν από κοντά τον Χατζηνικολάου, μπορούν να καταλάβουν το χαμόγελο ευτυχίας που είναι μονίμως ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Το ζευγάρι πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο τους παιδί, ένα χαριτωμένο αγοράκι, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη δημοσιότητα, πριν λίγες μέρες - και συγκεκριμένα στη Μύκονο - όταν ο φακός τον απαθανάτισε στην αγκαλιά του πατέρα του. Αυτή την περίοδο Χατζηνικολάου και Τσολακάκη έχουν πολλά τρεξίματα καθώς για τον πετυχημένο ανκορμαν ξεκινάει από την Δευτέρα η νέα τηλεοπτική σεζόν και ο ανταγωνισμός στις ειδήσεις γι ακόμη μία χρονιά είναι μεγάλος, ενώ παράλληλα μαζί με τη σύζυγό του ετοιμάζουν τη βάφτιση του γιου τους.

Ο Χατζηνικολάου έχει ακόμη έναν γιο, τον Παναγιώτη από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση. Οπότε υποψιάζομαι ότι αυτή τη φορά θα θέλει ο πελαργός να του φέρει ένα κοριτσάκι. Έτσι για την αλλαγή.