Η βάφτιση του γιου της Μενεγάκη!

23.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η βάφτιση του γιου της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Δευτέρα και το γεγονός όσο να κάνει συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η βάφτιση του γιου της Ελένης Μενεγάκη ήταν την Δευτέρα και το γεγονός όσο να κάνει συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου. Επρόκειτο βλέπεις για το ντεμπούτο του μικρού στον θαυμαστό κόσμο της show biz, της οποίας η μαμά του είναι αναπόσπαστο κομμάτι, γι αυτό και τα μέσα του τόπου ασχολήθηκαν εκτενώς με το θέμα. Το γεγονός ότι συνέρευσαν μιλιούνια οι ρεπόρτερ έξω από την εκκλησία της Παναγίτσας στην Εκάλη, διόλου απασχόλησε τη μητέρα, η οποία μέσα στο κλίμα βαθύτατης συγκίνησης που επικρατούσε, ζήτησε να σεβαστούν την προσωπική αυτή στιγμή, αλλά και τον... "Πρωινό Καφέ", όπου την Τρίτη παίχτηκαν αποκλειστικά πλάνα από το μυστήριο.

Ο μικρός είναι όνομα και πράμα Ιωάννης Λάτσιος. Τέτοια ομοιότητα πατέρα και γιου, λίγες φορές τη συναντάμε. Νονοί του Αγγελου - Ιωάννη ήταν η Νατάσσα Θεοδωρίδου με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φουστάνο, ενώ το παρών στη βάφτιση έδωσαν πολλοί επώνυμοι φίλοι της Ελένης. Καταρχήν, μία ματιά να έριχνες γύρω σου και θα έλεγες πως βρισκόσουν στο πάρτι του ΑΝΤ1. Σύσσωμο το κανάλι βρέθηκε στο γεγονός και μπορεί ο πρόεδρος Μίνωας Κυριακού να απουσίαζε, τον εκπροσώπησε όμως ο γιος του, Θοδωρής.

Εκεί ήταν ακόμη η Σοφία Αλιμπέρτη με το Πέτρο Ίμβριο (η περίπτωση τους αποτελεί ξεχωριστό κείμενο), η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος - όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη - Τσαλίκης, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Γιώργος Παπαδάκης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά της Δήμητρας Ρουμπέση, η Τένια Μακρή και η κυρά Βέφα βεβαίως βεβαίως με την οποία η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί φιλικές σχέσεις κι ας άλλαξε στρατόπεδο η μαγείρισσα. Α, εκεί ήταν και ο νέος μάγειρας Γιάννης, ενώ πήρε κάπου το μάτι μου και τον Δημήτρη Κοντολάζο, ο οποίος είναι κουμπάρος της Μενεγάκη. Έχει βαφτίσει την κόρη του, αλλά τι σου λέω τώρα.

Στα του dress code, που απασχόλησε τα δελτία των 7, η Ελένη φορούσε μία πορτοκαλοκίτρινη τουαλέτα, η Θεοδωρίδου ένα φόρεμα 60's, ενώ τα μαλλιά τους ήταν αυτά που τράβηξαν το ενδιαφέρον των ρεπόρτερ. Τι κότσος ήταν αυτός της Μενεγάκη; Αμ, το μαλλί - τοστιέρα της Νατάσσας; Αυτό κι αν συγκίνησε τα πλήθη. Φαντάσου όμως να ήταν μαλλί - αποχυμωτής; Θα είχαμε...εμφράγματα! Και κλείνω με μία πρωτότυπη(;) ευχή που δεν την ακούσαμε 100 φορές, αλλά 99. "Να σου ζήσει βρε"!