"Θα μας τρελάνουν";

06.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε σαπουνόπερα έχει εξελιχθεί ο περιβόητος "γάμος" της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, το σενάριο του οποίου θα ζηλέψει
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε σαπουνόπερα έχει εξελιχθεί ο περιβόητος "γάμος" της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ, το σενάριο του οποίου θα ζηλέψει ο Τζον Μπελ, δημιουργός της "Τόλμης και Γοητείας" και των "Ατίθασων νιάτων". Οι χωρισμοί, οι επανασυνδέσεις, οι αναβολές του γάμου και τα ξανά αρραβωνιάσματα δίνουν και παίρνουν και τα νεύρα ημών των δύσμοιρων πάνε να γίνουν κουρέλια.

Ας δούμε, όμως, που είχαμε μείνει στο τελευταίο επεισόδιο και ποιες είναι οι νέες εξελίξεις. Λοιπόν, είχαμε αφήσει την Τζένιφερ και τον Μπεν να περνούν στιγμές ξενοιασιάς κι έρωτα στο σπίτι τους στη Σαβάνα της Τζόρτζια. Τις πληροφορίες τις παίρναμε από αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι μας ενημέρωναν: "Την Τρίτη στις 12 και τέταρτο το μεσημέρι είδαμε το ζευγάρι να τρώει παγωτό χωνάκι σε ένα πάρκο". Ή "Η Τζένιφερ φοράει ξανά το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Παιδί μου έβγαζε μάτι η κορόνα που είχε".

Επειδή, το πολύ το "είδα", "άκουσα", "μου είπαν" καταντάει παραπληροφόρηση, βγήκε ο Αφλεκ κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Ο διάσημος ηθοποιός, μετά από ένα μήνα "μουγκαμάρας", μίλησε για τη σχέση του με την Τζένιφερ και για το τι πραγματικά συμβαίνει. Τι μας είπε; Πως "ναι είμαστε πράγματι μαζί", περνούν φίνα, είναι σφόδρα ερωτευμένοι (δε νομίζω να έπαψαν ποτέ) και πως...σκοπεύουν να παντρευτούν. Το τελευταίο μου κάνει σαν το μύθο με τον βοσκό και το λύκο. Την τρίτη φορά που πράγματι επιτέθηκε λύκος στο κοπάδι, δεν τον πίστεψε κανείς. Έτσι και με αυτούς. Θα παντρευτούν και δεν θα τους πιστεύουμε. Ρε και χαρτιά να μας δείξουν, εμείς δεν θα πειθόμαστε. Αλλά πάλι, αυτός είναι ο σκοπός του "αντιστάρ" Αφλεκ, να παντρευτεί την καλή του (γιατί θα την παντρευτεί το ξεκαθάρισε) και να μην πάρει κανείς χαμπάρι. Μακάρι τα παιδιά!