Αιώνια πιστή στον Μάικλ!

29.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τον έρωτα και τη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας, εξομολογήθηκε πρόσφατα η Κάθριν Ζετα Τζοοουνς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τον έρωτα και τη βαθιά αγάπη που νιώθει για τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας, εξομολογήθηκε πρόσφατα η Κάθριν Ζετα Τζοοουνς, η οποία μάλιστα φρόντισε να δώσει όρκους αιώνιας πίστης σε αυτόν. "Δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να χωρίσω με τον Μάικλ" ορκίστηκε η Κάθριν και όσοι το άκουσαν, αν δεν γέλασαν, σίγουρα άφησαν να κυλήσει ένα δάκρυ. Για τέτοια συγκίνηση μιλάμε.

Η κατάθεση ψυχής της ηθοποιού έγινε για κάποιο σκοπό και συγκεκριμένα για να βουλώσει τα στόματα του κακού κόσμου. Εκεινού που βγαίνει και αφήνει υπονοούμενα για τη σχέση της Τζόουνς με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και για την τάχα μου καλή χημεία που έχουν μεταξύ τους. Επειδή, δε, ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο, κατάλαβε πως κάτι περίεργο υπαινίσσονται. Έτσι, η Κάθριν βγήκε και δήλωσε πόσο ευτυχισμένη είναι με το σύζυγο της και πως πλέον η ζωή της έχει ένα νόημα. Ας πούμε, τώρα που είναι μάνα, όταν δεν έχει γυρίσματα κάθεται σπίτι (πότε στις Βερμούδες, πότε στο Λος Άντζελες, πότε στην Ουαλία, πότε στο Κολοράντο και πότε στη Μαγιόρκα καθότι το ζεύγος διαθέτει περισσότερα ακίνητα απ΄ ότι η Χρυσή Ευκαιρία στις αγγελίες) με τα παιδιά, μεγαλώνοντας τα.

Πριν σου λέει η γυναίκα όταν ήταν σόλο, τελείωνε από τα γυρίσματα και γυρνούσε από δω και από κει σαν την άδικη κατάρα, χωρίς νόημα και ουσία. Και για την καλή της τύχη κι ευτυχία, ποίος ευθύνεται; Μα, ο Μάικλ, ο οποίος εκτός των άλλων είναι και καρπερός. Δύο παιδιά έχουν μαζί, τα οποία όταν η σύζυγος δουλεύει, αυτός μεγαλώνει. Κι αφού μας διηγήθηκε τα άνωθεν, η ηθοποιός μας έριξε κάτι για το τέλος. "Δεν πρόκειται να απατήσω ποτέ τον Μάικλ λόγω γονιδίων"! Τι θέλει να πει με αυτό; Λοιπόν, εκεί πέρα στην Ουαλία, οι άνθρωποι είναι μονογαμικοί και πιστοί στους συντρόφους τους, ενώ την εντολή "ου μοιχεύσεις" ουδέποτε έχουν καταπατήσει. Έφερε μάλιστα και παραδείγματα: τον Τομ Τζόουνς που είναι παντρεμένος 46 χρόνια, και τον Ρίτσαρντ Μπάρτον, ο οποίος ήταν τι ήταν, όμως παρέμεινε για πάντα ερωτευμένος με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Στο εξής η κουτσουκέλα θα έχει την αιτιολογία της: "Sorry, που σε απάτησα αγάπη μου. Είναι στο γονίδιο του Έλληνα"!